Популярні види піц, які можна скуштувати в Україні

Кулінарія

Піца – це універсальна страва, яка завойовує серця гурманів своїм багатством смаків і різноманіттям начинок. Її популярність по всьому світу постійно зростає, а це не дивно, адже кожен знаходить свій улюблений вид піци, який задовольняє самі вишукані гастрономічні бажання.

Популярні види піц в Україні, які можна замовити в піцеріях

  1. Маргарита. Цей вид піци вважається класичним італійським варіантом. Він складається з моцарели, томатного соусу, оливкової олії та свіжих листків базиліку. Колір піци відповідає національному прапору Італії: червоний (томатний соус), білий (моцарела) та зелений (базилік). Простий, але надзвичайно смачний варіант для шанувальників класики.
  2. Пепероні. Ця піца є однією з найпопулярніших у США. Основним інгредієнтом є пікантні круглі ковбаски пепероні, які відзначаються насиченим смаком. Додатково використовують моцарелу та томатний соус. Пепероні – ідеальний вибір для любителів гострих страв.
  3. Гавайська. Хоч цей вид піци викликає дискусії, він дійсно популярний. Гавайська піца містить ананаси, шинку та моцарелу, яка надає страві м’який і солодкуватий смак. Для тих, хто любить несподівані поєднання смаків, гавайська піца – відмінний варіант.
  4. Кватро Формаджі. Як вказує назва, цей вид піци використовує чотири види сиру: моцарелу, горгонзолу, пармезан та емменталь. Таке поєднання робить піцу надзвичайно ситною і ароматною. Якщо ви шануєте сир, кватро формаджі – ваш вибір!
  5. Мексиканська. Цей вид підкорює палітру мексиканських смаків. Використовують гострий мексиканський соус, фасоль, маринований перець, кукурудзу, моцарелу та натертий чеддер. Мексиканська піца – це справжній смаковий феєрверк.

Де замовити піцу в Івано-Франківську?

Якщо вам захотілось насолодитися ароматною і смачною піцою, не обов’язково готувати її самостійно. Ви завжди можете замовити відмінну піцу у піцерії “Pizza IF“, розташованій у чарівному місті Івано-Франківськ. Тут вам запропонують широкий вибір традиційних і авторських видів піци, які задовольнять навіть найвибагливіші смаки. Професійні кухарі готують піцу тільки з найсвіжіших інгредієнтів, дбаючи про якість кожного страви.

Відвідавши піцерію “Pizza IF”, ви отримаєте незабутні гастрономічні враження та гарантовано захочете повернутися сюди знову та знову. Нехай смачна піца завжди радує вас і ваших близьких! 


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай