Політика Конфіденційності

Ця політика конфіденційності (Далі – “Політика”) в окремих випадках Sky.kr.ua (Далі – “Сайт”) залишає за собою право публікувати окремі примітки для деяких продуктів, а також змінювати Політику на свій розсуд.

Сайт може містити посилання на інші сайти – це зроблено для зручності користувачів (Далі – “Користувач”). Ми не несемо відповідальності за зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання, пов’язані з Політикою Сайту, ви можете написати на електронну пошту kropyvnytskyi.news@gmail.com для уточнень. Дана політика конфіденційності поширюється тільки Сайт.

Збір та використання персональних даних

При використанні Користувачем сервісів Сайту, здійснюється обробка даних Користувача, а саме:

  • даних, які залишаються в процесі користування сервісами;
  • файлів cookie;
  • ір-адреси;
  • параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Сайт збирає тільки ті персональні дані, які Ви, як суб’єкт, свідомо і добровільно надали в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб’єкта на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці метою їх обробки.

Сайт не збирає будь-яку інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покаранню, а також дані, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Сайт збирає інформацію про статистику відвідування сайту. Вони можуть містити наступну інформацію:

  • з’єднання
  • трафіку
  • браузері користувачів
  • дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.


Обробка і зберігання персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в базі персональних даних або в окремій таблиці бази даних Сайту.

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Використання персональних даних

Ваші персональні дані можуть бути використані з метою надання сервісів Сайту, обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних »,« про інформацію »,« про рекламу »,« про телекомунікації »,« про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах »,« Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів », а також відповідно до Правил використання Сайту і інших актів, що регулюють діяльність Сайту.

Використання файлів Cookie

Сайт використовує файли cookie. Завдяки цьому Сайт може надавати Користувачам свої послуги, стежити за тим, що сервіси Сайту доступні.

Cookie – це фрагмент даних Сайту, на який ви зайшли і який зберігається на вашому комп’ютері.

Як Сайт використовує Cookie:

Cookie для статистики: Сайт використовує кілька систем для збору статистики, щоб знати, що саме Користувач читає. На основі цих даних можна дізнатися розмір аудиторії. Сайт здійснює збір статистики через партнерів – Google Analytics.

Реклама: Сайт використовує системи показу реклами (Google DFP) для того, щоб показувати Користувачеві контекстну рекламу, яка б відповідала його інтересам.


Як відключити використання Cookie

Користувач може відключити їх в настройках безпеки свого браузера. Якщо це зробити, то деякі сервіси Сайту можуть перестати працювати, або ж працювати непередбачувано.

Взаємодія сайту з іншими ресурсами

На сторінках сайту можуть бути розташовані посилання на інші ресурси і треті особи. Це означає, що ці ресурси, або треті особи можуть отримати дані Користувача. Іншими ресурсами на Сайті можуть бути:

  • системи банеропоказов (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.)
  • соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter).

Використання зазначених сервісів Сайту необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини перегляду, активності Користувача. Дані, отримані від зазначених сервісів, Сайт господарювання не зберігає і не виконує жодних.

Відповідно, якщо Користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені послуги отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням, очистити файли cookie, або відключити їх (через свій браузер).

Захист персональних даних

Сайт використовує загальноприйняті стандарти технологічної та операційної захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Сайт не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Сайту.

Сайт забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Надання доступу до персональних даних Користувача

Надання персональних даних Користувача третім особам визначено умовами згоди суб’єкта, наданого власнику персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Правила політики користування Сайтом

Адміністрація Сайту визначає правила поведінки на ньому і залишає за собою право вимагати їх виконання від відвідувачів.

Всі права на будь-які матеріали, розміщені на Сайті, захищені відповідно до українського та міжнародного законодавства про авторське право і суміжні права.

Адміністрація Сайту не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів та інформаційних статей.

Адміністрація Сайту не несе ніякої відповідальності за збитки, понесені в результаті використання або невикористання його інформації та сервісів.

SKY - Інформаційний портал Кропивницького | Новини міста Кропивницький