Кабачкові чебуреки на швидку руку: 3 смачні страви

Кулінарія

Хочете приготувати смачне і ситне блюдо на швидку руку? Одним з варіантів можуть стати легкі овочеві страви, наприклад, незвичайні чебуреки зі смачними і простими начинками.

Кабачкові чебуреки з фаршем

Нам знадобляться інгредієнти:

– кабачки – 2 шт.

– молоко – 50 г

– яйце – 1 шт.

– борошно – 100 г

– сіль – 1/2 ч. л.

– зелена цибуля – невеликий пучок

– рослинне масло – 3-4 ст. л.


Інгредієнти для смачної начинки:

– фарш яловичий – 250 г

– вода – 50 г

– сіль, чорний перець (за смаком)

– зелена цибуля – 1 пучок

Готуємо страву

Натріть на крупній тертці кабачки, додайте яйце, молоко, просіяне борошно, подрібнену зелену цибулю, сіль і ретельно перемішайте до стану рідкої сметани.

Робимо начинку: подрібніть цибулю, додайте у фарш, посоліть, поперчіть, додайте воду і добре вимішайте руками.

Розігрійте сковороду, змастіть рослинною олією і вилийте тісто. Коли воно схопиться – зверху лопаткою викладіть трохи фаршу і накрийте другою частиною млинця.

Обсмажте з двох сторін протягом 2-3 хвилин.

Чебуреки з сиром

Для приготування знадобляться:

– кабачки – 3 шт.

– борошно – 150 г

– молоко – 50 г

– яйце – 1 шт.

– рослинне масло – 50 мл

– сіль, перець (за смаком)

Інгредієнти для начинки:

– сир твердий – 100 г

– будь-який солоний сир – 100 г

– часник – 2-3 зуб.

– зелень будь-яка (за смаком)

Спосіб приготування

Натріть кабачок на крупній тертці, додайте яйце, молоко, сіль, перець і просіяне борошно, перемешайтн до стану рідкої сметани.

Готуємо начинку: натріть сир на крупній тертці разом з часником, подрібніть зелень, перемішайте, посоліть, поперчіть і перемішайте.

Добре розігрійте сковороду, вилийте тісто, коли воно схопиться, викладіть начинку і накрийте другою частиною млинця, обсмажте до золотистого з двох сторін.

Чебуреки з кабачків з сиром і шинкою

Інгредієнти:

– кабачок – 1-2 шт.

– яйце куряче – 1 шт.

– часник – 1 зуб.

– борошно – 110 г

– сіль, перець (за смаком)

– рослинне масло – 3-4 ст. л

Начинка:

– сир – 40 г

– шинка – 100 г

Спосіб приготування

Натріть кабачок, додайте яйце, подрібнений часник, борошно, сіль, перець і все перемішайте.

Начинка: натріть сир на крупній тертці, шинку поріжте дрібними кубиками, перемішайте.

Викладіть тісто на сковороду, зверху начинку і обов’язково накрийте другою частиною млинця.

Блюдо найкраще їсти гарячим, можна зі сметанним соусом.

Смачного!


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай