Приготуйте смачний соус на домашній кухні і пригощайте гостей. Замініть магазинний кетчуп на домашній.
Інгредієнти для приготування:
Помідори — 500 гр Цибуля ріпчата — 1шт средня Часник — 1 головка Сіль Цукор Чорний перець Розмарин і тим’ян (за смаком)
Помідори очистити від кожури і потовткти в пюре. Поставити на маленький вогонь, добавити сіль, перець, цукор, томити протягом 30-40 хвилин.
Поки варяться томати, треба запекти часник при температурі у 150 градусів протягом 8 хвилин.
Часник повинен стати м’яким – це означає, що він вже готовий.
Ріпчату цибулю обсмажити з додаванням солі і цукру, поки він не стане м’яким і золотистим.
Окремо за допомогою блендера перебиваємо обсмажену цибулю і печений часник.
Отримаємо густу пасту, яку треба додати до варених томатів.
Порада: якщо помідори водянисті і ніяк не становляться густой рідиною, додайте розведенний у ледь теплій воді крохмал.
Після змішування дайте соусу охолонути.
Приємного смаку!