Як ефективно управляти ОСББ

Будинок і ремонт

Вирішили створити ОСББ у дворі або в своєму багатоповерховому будинку і стати його головою? У вас з’явиться величезний перелік завдань, які потрібно буде виконати для підтримки стабільної роботи організації.

Багато керівників використовують старі методи: ручне записування, ведення бази на локальному комп’ютері, використовуючи 1C або Excel. Однак, технології дозволяють перевести всю роботу і контроль завдань в режим онлайн. За допомогою спеціальної платформи у керівництва буде більше часу на вирішення важливих завдань, залишивши бухгалтерію і ведення звітів з розрахунками зручному додатку.

Сервіс для ОСББ

Онлайн сервіс для ОСББ з мобільним додатком “OSBB Work” – найкраще рішення для вашої організації. Якщо ви вперше стикаєтеся з комерційним софтом, перейдіть за посиланням і ознайомтеся з функціоналом і можливостями, зручністю інтерфейсу і можливістю підключення сервісу до деськтопной і мобільної версії.

ОСББ Онлайн – це майбутнє, адже софт допомагає в зручному форматі автоматизувати більшість завдань, надати доступ до всіх звітів, проводити опитування та оповіщення мешканців. Оцініть ефективність і користь нового інструменту для вашої організації.

Так як система для управління – платний продукт, вам потрібно буде піднести вигоду і переваги покупки софта мешканцям. Зробити це нескладно, адже софт дійсно корисний і ефективний в роботі. Однак, вам все одно варто ознайомитися з ключовими перевагами системи управління, щоб піднести ці витрати мешканцям, як можливість заощадити час на обробці даних в майбутньому. Як мінімум, такий софт дозволить розвантажити роботу керівництва ОСББ і виділити більше часу на обслуговування і прийом мешканців.

Використовуйте весь функціонал онлайн-майданчики, яка створювалася виключно для потреб і цілей будь-яких ОСББ організацій. Дізнайтеся, як можна буде впровадити комерційний софт в систему управління, скільки коштує комерційний софт і вирішує чи програма додаткові завдання, які ви можете озвучити творцям системи управління.

Під час того, як ОСББ повсюдно з’являється в містах та населених пунктах України, ви можете першими в своєму районі підключити систему управління для підвищення ефективності своєї роботи. Цікавтеся корисною інформацією для пльзователей, рекомендаціями щодо використання комерційного софта і іншими даними.

Особливістю системи управління є доступ інформації через мобільний додаток. Це зручно, з огляду на труднощі при оповвещеніі громадян про нововведення, підвищення тарифів і зміні даних.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай