Вибiр гідромасажних ванн та джакузi

Будинок і ремонт

Ванни з гідромасажем з’явилися порівняно недавно – але вже стали дуже затребуваними у всьому світі. У такій ванні дуже приємно розслабитися наприкінці дня, у ній приємно перебувати. Але це у тому випадку, якщо вона правильно підібрана. Зараз купити гідромасажну ванну у Києві – Україні дуже просто: ці товари пропонує безліч магазинів як звичайних, так і в інтернеті. Головне – правильно обрати джакузі для себе.

На що при цьому звернути увагу і якими бувають гідромасажні ванни?

Матеріал виробництва

Ці пристрої виготовляються з кількох матеріалів:

  • чавун;
  • акрил;
  • сталь;
  • інші варіанти (зустрічаються рідко).

Чавунні ванни – не найзручніший варіант: їх важко доставляти, якщо ви живете вище за 1 поверх. Сталеві теж можуть бути досить важкими, тому зараз найпоширеніші ванни з акрилу. Цей матеріал є досить міцним, але водночас він легкий, і тому такі пристрої легко збирати та доставляти. Акрил практичний – він простий у догляді і може зберігати свій вигляд та властивості протягом десятиліть. Але уникайте сумнівних пропозицій, де під виглядом акрилових продають ванни з дешевого пластику.

Магазин Сантехдiм пропонує якісні акрилові гідромасажні ванни, можлива доставка по Україні у будь-яке мiсто та за будь-якою адресою.

Комплектацiя

Масажний ефект у таких ваннах досягається одним із цих способів: повітряним, водяним чи ультразвуковим. Яка буде використовуватися в даній моделі – залежить від комплектації, яка застосовувалася в обладнанні. Найдешевші ванни обладнані повітряною системою, яка утворює у воді бульбашки, вони і проводять гідромасаж. Найдорожча – ультразвукова, але її в домашніх умовах не використовують.

Поширений і водяний метод масажу. Але такі пристрої коштують дорожче, до того ж витрачають воду.

Яку б комплектацію ви не вибрали, у магазині Сантехдiм надається гарантія на неї.

Де купити таку ванну

Магазин вибирає кожен для себе – які там продаються моделі, чи є на них знижки, чи можна порадитися з консультантом, якщо є труднощі у виборі.

Широкий асортимент та індивідуальний підхід до кожного клієнта пропонує Сантехдiм Київ. Тут надається можливість врізання будь-якої комплектації гідромасажу за вашими побажаннями. Якщо вас не влаштовує жодна пропозиція, краще віддати перевагу індивідуальному підбору врізання гідромасажу, вам запропонують найкращі комплектуючі та підключення.

Можлива доставка замовлення у будь-яке місто України.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай