Побутові рекуператори: де можна купити недорого?

Будинок і ремонт

Якість повітря в приміщенні впливає на наше самопочуття і настрій, а також здоров’я. Маючи бажання створити комфортні умови в кожній кімнаті квартири або приватного будинку, ми часто спалюємо кисень приладами опалення, залишаючи в приміщенні сухе повітря.

При цьому повітря з вулиці, під час провітрювання, не завжди чисте і корисне. Щоб знайти баланс між постійними провітрюваннями і теплом в кімнаті, було придумано простий і ефективний пристрій – рекуператор.

Рекуператор – сучасний пристрій, за допомогою якого відбувається відновлення повітря в приміщенні, за рахунок повітря з вулиці без необхідності відкривати вікна і двері балкону.

Побутові рекуператори в широкому асортименті представлені в онлайн-каталозі магазина «Ліка Комфорт».

Принцип роботи рекуператора:

  1. З приміщення витягується відпрацьоване повітря.
  2. Повітря з вулиці нагрівається і тільки потім подається в приміщення.
  3. Потоки повітря проходять через тонку пластину.
  4. Процес автоматичний, потрібно тільки один раз налаштувати роботу приладу.

Таким чином, відбувається оновлення повітря в приміщенні, підтримується достатній рівень вологості і сухості повітря, стає легше дихати, особливо в зимовий період, коли весь кисень в приміщенні спалюють прилади опалення.

Після установки приладу більше не доведеться відкривати вікна на п’ять хвилин, стежити, щоб діти не зайшли в приміщення під час провітрювання. Замість цього один раз налаштуйте роботу пристрою і насолоджуйтеся чистим, свіжим і зволоженим повітрям в приміщенні.

Купівля і установка рекуператора – краще рішення для приватного будинку. Однак, останнім часом такий пристрій можна помітити також в квартирах.

Безумовно, в приватному будинку можна встановити сучасну систему з опцією рекуперації повітря. Однак, таке рішення обійдеться в рази дорожче, ще й складно буде підключити нову систему до діючої системи вентиляції в добудованому приватному будинку. У квартирах вентиляція діє по-іншому, і не дозволяє вбудувати додаткові прилади для рекуперації повітря.

Вибір і покупка обладнання

Вибирайте потужне і ефективне в роботі пристрій, який буде в автоматичному режимі стежити за якістю повітря, здійснювати обмін повітря в приміщенні. Якщо у вас виникнуть труднощі з вибором моделі нового приладу, скористайтеся послугами професіоналів, і замовте оптимально якісне обладнання за низькою ціною.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай