Особливості виготовлення та переваги стільниць з кварцу

Будинок і ремонт

Стільниці з кварцового агломерату – гідна прикраса будь-якої кухні або ванної кімнати. Дані вироби мають високу міцність та твердість, відмінно витримують вплив різних агресивних середовищ та мають тривалий термін служби. Чудові експлуатаційні характеристики доповнюються привабливим дизайном, який робить будь-який інтер’єр вишуканим та неповторним.

Купити кварцові столєшні ціна яких є найбільш доступною на ринку, можна в інтернет-магазині Best Top. У каталозі представлено широкий асортимент виробів з кварциту, які підходять для робочої зони на кухні або у ванній кімнаті, для барної стійки, як підвіконня. Best Top пропонує високоякісні поверхні за найбільш приємними цінами зі швидкою та недорогою доставкою по всіх містах України.

Особливості виготовлення поверхонь

Стільниці з кварцового агломерату – це рішення на довгі роки, яке буде зберігати свій привабливий зовнішній вигляд, встоїть перед різними механічними пошкодженнями. Така продукція виготовляється з:

  • подрібненого кварцу;
  • фарбувального пігменту;
  • спеціальних смол.

У готової суміші присутні близько 93-95% каменю, а решта 5-7% складають інші добавки. В результаті за зовнішнім виглядом виріб нічим не відрізняється від натурального. Але при цьому вони мають особливі властивості, яких вдалося домогтися в результаті обробки на виробництві.

Лиття та пресування надають заготівлі потрібну форму. Подальше загартовування зміцнює структуру виробу, тому він витримує тиск та сильні удари. На кінцевому етапі проводиться шліфування, що надає поверхні необхідну для комфортного використання гладкість.

Головні переваги виробів

Стільниці зі штучного каменю відрізняються привабливим зовнішнім виглядом. Для цього в них додається барвний пігмент, який може бути абсолютно будь-якого відтінку, яскравості та насиченості. Можна виготовити червоні, сині, зелені або більш традиційні вироби в чорних та білих кольорах, в залежності від побажань замовника та планованого інтер’єру.

Використання дробленого кварцу різного розміру дозволяє домогтися необхідної фактури. Можна підібрати стільницю з великою фактурою, де будуть помітні окремі камінчики. Або, якщо натуральний малюнок не потрібен, відмінним варіантом буде модель з дрібними частинками кварцу, які практично непомітні, навіть при найближчому розгляді.

Вироби з кварцового агломерату стануть відмінним доповненням для кухні або ванної кімнати, оскільки їм можна зробити будь-яку необхідну кромку та залишити отвори під установку всієї необхідної фурнітури. Вони прослужать довгі роки, будуть радувати своїм зовнішнім виглядом та якістю.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай