Ефективні добавки для здоров’я та довголіття

Здоров'я

Сучасний інфопростір наповнений гучними заявами про здатність біологічно активних добавок лікувати ледь не всі хвороби. Саме через таке викривлення реальної інформації складається хибне враження про те, що БАДи — це чергова вигадка охочих нажитися на здоров’ї людей. Проте біологічно активні добавки, обрані з розумом, від перевірених брендів, здатні не вилікувати, проте покращити стан організму при різних хворобах. Нижче наводимо короткий огляд найвідоміших добавок, що покращать ваше самопочуття. 

Хондроїтин — зміцнення суглобів 

Добавки з глюкозаміном та хондроїтином надзвичайно популярні у людей, котрі страждають на хвороби суглобів. Зокрема добавка Biotech USA Chondroitin & Glucosamine сприяє зміцненню суглобів та всіх кісток. Хондроітин та глюкозамін є складовими білкової молекули, котра відповідає за еластичність хрящів, а також забезпечує формування та відновлення хрящів. Добавка глюкозаміну та хондроїтину буде актуальною для людей, що тривалий час лікують суглоби, а також для спортсменів, адже їхні суглоби постійно перебувають під сильними навантаженнями.  

Добавки для підвищення уваги та концентрації 

Добавка від бренду California Gold Nutrition Bacopa Extract містить екстракт бакопи.

Ця рослина використовується в традиційній медицині, завдяки багатьом корисним властивостям, зокрема, вона здатна покращувати пам’ять та увагу, зменшувати вплив стресу на нервову систему, зберігати емоційний баланс. 

Серед інших важливих функцій бакопи слід відзначити: 

ефект антиоксиданту; 

загальна підтримка нервової системи

покращення психоемоційного стану.

Добавки для покращення процесів травлення 

Важливу роль у забезпеченні роботи травного тракту відіграють ензими, що розщеплюють білки, жири та вуглеводи. Ферменти для травлення California Gold Nutrition Digestive Enzymes необхідні для коректної роботи шлунково-кишкового тракту, слинних залоз, шлунка.

При нестачі травних ферментів організм не може повністю переробляти їжу, як наслідок — утворюють виразки, гастрити, алергічні реакції, спостерігаються порушення обмінних процесів. Приймання травних ферментів допомагає покращити роботу травної системи, нормалізувати мікрофлору кишківника.  

Омега-3 — король усіх добавок 

Не можна обійти увагою таку цінну добавку як Омега-3 — поліненасичені жирні кислоти. Регулярне приймання цих добавок необхідне для кровопостачання мозку, покращенні проходження нервових імпульсів. Добавки Омега-3 запобігають розвитку неврологічних захворювань, зокрема Альцгеймера і Паркінсона. Також поліненасичені жирні кислоти покращують кісткову структуру, забезпечують засвоєння кальцію. Також до добавок Омега-3 варто придивитися спортсменам, адже вони зменшують запалення у м’язових волокнах, прискорюють процеси регенерації м’язових тканин.

Обрати оптимальну добавку для покращення саме вашого стану вам завжди допоможуть у магазині MonsterLab.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай