Усе, що потрібно знати про ролики

Туризм

Із кожним днем усе більше українців для активного відпочинку почали обирати катання на роликах. Хтось використовує їх як транспорт, комусь райдинг допомагає скинути вагу, а є ті, що бачать себе професійними ролерами.

Історія роликових ковзанів

Історія роликів почалася в середині XVIII ст. Бельгійський винахідник Джозеф Мерлін вирушив на маскарад до Лондону у взутті з металевими колесами. Так і почалася історія роликів. Світовий прогрес не стояв на місці, тому винахід бельгійця з роками все більше вдосконалювався. Вагомий внесок у модернізацію роликових ковзанів вніс Джеймс Плімптон. Він почав розміщувати колеса парно, створивши квадри. У наш час є велика кількість виробників та моделей, які можна знайти в інтернет-магазин ProRoliki. Купити ролики з урахуванням бюджету та потреб допоможе кваліфікований персонал.

Як ролики впливають на фігуру та здоров’я

Людям складно призупинити комп’ютерну гру або зависання в соцмережах на користь фітнесу, бігу, іншим фізичним вправам. Тут на допомогу можуть прийти ролики. Це корисна розвага, можливість подихати свіжим повітрям і відпочити. Ролики дитячі, ціна яких точно не обтяжить батьків, дають змогу сім’ї разом весело провести час. Прогулянка доріжками парку чудово замінить відвідування спортзалу чи фітнес-центру. Катання покращує стан м’язів, розвиває координацію та швидкість реакції, знімає стрес і покращує настрій. Ролики дорослі купити можна за ціною значно меншою від вартості абонемента в тренажерку.

Кому не рекомендується кататися

До повного одужання не можна кататися на ковзанах після травм хребта чи голови. Не рекомендується райдинг у разі захворювань вестибулярного апарату та наявності хвороб кісток. Щоб запобігти травматизму від падінь, треба придбати спеціальний захист: шолом, наколінники, налокітники та зап’ясткові протектори. Особливо це важливо для малечі та підлітків. Ролики дитячі купити можна за помірною ціною від відомих виробників. Зручність, надійність, якість виробу – це насамперед безпека дитини. Гуглите «ролики ціна»? На сайті ProRoliki є пропозиції в різних категоріях.

Популярні бренди

Інтернет-магазин пропонує найкращі бренди, зокрема:

  • ролики Rollerblade;
  • ролики FR Skates;
  • ролики Fila;
  • ролики Powerslide;
  • ролики Seba;
  • ролики Micro;
  • ролики К2.

Приємні відгуки від споживачів та експертів мають марки Powerslide та Micro. Перший бренд – це еталон ціни та якості. Італійська компанія не розробляє професійні моделі, роблячи ставку на середній клас. Powerslide не має собі рівних у дитячих розсувних і прогулянкових моделях. А швейцарські ролики Micro, як і знамениті годинники цієї країни, надзвичайно міцні та надійні.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай