Тимчасова реєстрація. Прописка в Києві

Туризм

У сучасному світі переїзд стає все більш буденним, інколи це пов’язано з роботою, інколи з навчанням, а іноді з неможливістю проживати на певній території. Через це послуга реєстрації місця проживання є однією з найпопулярніших адміністративних послуг. Без прописки в нашій країні жити не можна. Згідно з положеннями Закону України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», кожен громадянин зобов’язаний зареєструвати чи задекларувати місце проживання протягом 30 днів з дня виписки з попереднього місця. Найбільш популярним місцем для реєстрації є звичайно столиця. У Києві, столиці України, цей процес регулюється системою тимчасової прописки. Що ж таке  тимчасова прописка?

Тимчасова прописка — це документ, що підтверджує тимчасове місце проживання громадянина в певному місті. 

Для чого потрібна прописка в Києві?

Прописка в Києві необхідна для прийняття дітей в садки і школи. для оформлення посвідчення водія, оформлення приватного бізнесу, пільгового лікування в столичних медичних установах, обміну внутрішнього паспорта громадянина України або отримання закордонного паспорта в Києві, оформлення в столиці на роботу, оформлення картки Киянина, первинної постановки автомобіля на облік в Києві, відкриття рахунку в банку, проведення операцій з рухомим або нерухомим майном, оформлення пільг, пенсій, соціальних виплат та ін.

Процес отримання тимчасової прописки в Києві відносно простий. Перш за все потрібно зібрати необхідні документи, а саме паспорт, інші документи, що засвідчують особу, а також документи, що підтверджують тимчасове проживання (наприклад, договір оренди житла) та подати їх до відповідного органу.

Проте під час оформлення прописки можуть виникнути деякі труднощі, наприклад, отримати документи, що підтверджують місце проживання, буває непросто, особливо для тих, хто знімає житло без договору оренди. У таких випадках вирішення питання може зайняти додатковий час. У цьому випадку можна купити прописку. Як можна купити прописку. Для цього потрібно звернутися до спеціальних організацій, що надають цю послугу. На ринку їх безліч, проте радимо звертатися тільки до перевірених компаній. Вони пропонують послугу реєстрації в квартирах, на які вони мають право власності, також ці компанії надають юридичний супровід у всіх аспектах. Вартість таких послуг також коливається та часто залежить від об’єму наданих Вам послуг. 


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай