КОМПЛЕКСНЕ УСТАТКУВАННЯ ГОТЕЛІВ

Туризм

Щоб заклад користувався популярністю, номери мають забезпечувати ідеальні умови для гостей. Високоякісне обладнання для готелів дозволяє зробити відпочинок гостей комфортним і полегшує роботу персоналу, роблячи її більш продуктивною. І ми впевнені, що послуги комплексного обладнання зручніші для замовників, ніж пошук необхідних товарів за різними постачальниками.

Компанія «Омнітек» https://omnitec-systems.com.ua/ru/ пропонує різноманітні аксесуари та обладнання, необхідні у кожному готельному комплексі. Великий вибір товарів дозволить урізноманітнити інтер’єри номерного фонду, якісно та стильно обладнати всі приміщення у закладі. Своїм клієнтам ми пропонуємо найкраще, що є сьогодні на ринку, щоб обладнання готелів відповідало світовим стандартам.

Комплексне оснащення допоможе зробити заклад привабливим для постояльців та більш прибутковим для власників. Спеціалісти компанії «Омнітек» проводять регулярний моніторинг ринкових пропозицій, щоб підібрати товари для готелів, ресторанів, саун, оздоровчих центрів, які забезпечують підвищення ефективності всіх служб закладу. На даний момент серед українських компаній, які пропонують оснащення готелів будь-якого класу, ми є одними з лідерів ринку. Ми гарантуємо, що вироби, що поставляються, перетворять кожен готель, незалежно від рівня його зірковості. Компанія Омнітек Системс пропонує готелям повний спектр технічних новацій для наповнення готельного номеру. Замовте обладнання для готелю у нас і ви отримаєте надійну, зручну, довговічну продукцію з мінімальними витратами. Доставка замовлень здійснюється у всі регіони України.

За роки роботи компанія налагодила пряму взаємодію з виробником з Іспанії, що випускає продукцію, яка допомагає зробити комплексне оснащення готелів недорогим та відповідним побажанням власників. У нашому асортименті обладнання для готелів представлені практично всі групи товарів, які цікавлять представників готельного бізнесу. Це електронні замки та міні бари для готелів, будинків відпочинку, санаторіїв. Це настінні фени для готелів виробництва іспанської компанії Omnitec, електронні сейфи для безпеки документів, аксесуари для ванної кімнати, різні готельні аксесуари для оснащення сучасного готелю. Наша діяльність спрямована перш за все на безпеку та комфорт гостя, а також на гручність управління готелем.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай