Екоферма Климівка

Туризм

Відвідування екоферми “Климівка” у Кіровоградській області стане неперевершеним досвідом для кожного, хто цінує екологічно чисту продукцію та хоче ближче познайомитися з традиційним фермерством. Розташована на зелених просторах Ульянівського району, біля мальовничого міста Благовіщенське, ферма пропонує відвідувачам унікальне поєднання природної краси і аграрної діяльності.

Гордістю “Климівки” є екоферма баранчиків Романівської породи, яка славиться не лише в Україні, а й далеко за її межами. Ці баранчики, що народжуються з чорною шерстю, яка з часом світлішає до попелястого кольору, є справжньою візитівкою ферми. М’ясо Романівської породи відзначається високими смаковими якостями, завдяки пісному та ніжному вмісту, що вирізняє його на тлі звичайної баранини.

Відвідуючи ферму, гості мають можливість не лише спостерігати за життям тварин в їх природному середовищі, але й спробувати справжні кулінарні шедеври, приготовані зі свіжого м’яса. Крім того, екоферма пропонує унікальну можливість придбати м’ясні вироби високої якості для домашньої кухні.

“Климівка” не обмежується лише баранами. Відвідувачі також можуть насолодитися красою і багатством місцевого саду та городу, де вирощуються фрукти та овочі без використання шкідливих добрив. Невелика, але дуже продуктивна пасіка додає особливого шарму фермі, дозволяючи гостям насолоджуватися натуральним медом.

Чи не найважливішим аспектом “Климівки” є її екологічна складова. Ферма підкреслює важливість збереження навколишнього середовища та ведення сталого господарювання, демонструючи гостям важливість повернення до природи та відповідального ставлення до землі.

Екоферма “Климівка” відчиняє свої двері для всіх бажаючих щодня з 09:00 до 18:00, запрошуючи відвідувачів стати частиною її багатогранного і гармонійного світу. За більш детальною інформацією можна звертатися за номером 095 311 0078. Не упустіть можливість відкрити для себе справжній скарб Кіровоградської області!


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай