Автобусна подорож: що треба взяти?

Туризм

Якщо на вас чекає міжнародна автобусна подорож, то необхідно прихопити з собою деякі речі, що можуть суттєво поліпшити перебування у салоні автобуса. Наприклад, відстань Львів – Варшава транспортний засіб буде долати понад 8 годин, тому треба завчасно попіклуватися про власний комфорт. А компанія PREXSELL подбає, щоб ви змогли зручно і швидко забронювати квитки на потрібний рейс.

Що взяти у салон?

Більша частина вашого багажу подорожуватиме у спеціальному відділенні автобуса, але є деякі речі, що неодмінно знадобляться вам у салоні під час подорожі.

Підготуйте наплічну або напоясну сумку, в якій ви зможете надійно зберігати документи, гроші та картки. Варто також прихопити в салон невелику дорожню сумку або рюкзак, та скласти туди:

  • невеликий запас продуктів для перекусу (печиво, сухофрукти, горіхи, фрукти, снеки);
  • питну воду;
  • дорожню подушку для шиї (щоб шия під час сну і відпочинку не затікала);
  • легку ковдру (навіть влітку може бути прохолодно вночі);
  • протисонцеві окуляри;
  • туалетний папір;
  • вологі та сухі серветки;
  • аптечку (ваші постійні препарати, знеболювальне, перекис водню, пластир).

Якщо подорож буде тривати понад добу, то рекомендується взяти з собою змінне взуття. Завдяки йому можна попередити набряк ніг, який може виникнути після тривалого сидіння. Зручний одяг, що не сковує рухів, також стане у пригоді.

Що знадобиться для відпочинку?

Про дозвілля у транспорті варто подумати завчасно. Зазвичай, компанії-перевізники надають доступ до безплатного Wi-Fi у салоні, тож можна взяти з собою планшет чи ноутбук, щоб працювати або розважитися під час подорожі. Обов’язково візьміть портативний зарядний пристрій для підзарядки гаджетів.

Також цікаво провести час у салоні автобуса можна з дорожньою грою, книгами чи кросвордами.

Найважливіше, що треба взяти з собою – це гарний настрій. Обов’язково налаштуйтесь на позитив і тоді години у дорозі минуть дуже швидко.

Якщо правильно підготуватися до автобусної подорожі, то вона залишить лише приємні спогади, особливо, якщо при виборі рейсу ви скористуєтесь послугами компанії PREXSELL.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай