Як зробити, щоб масова розсилка Вайбер для бізнесу була максимально ефективною?

Технології

Цей кросплатформний месенджер, як і раніше, залишається популярним на території України. Масова розсилка Viber для бізнесу є однією з найрезультативніших. Але це, звісно, за умови правильного підходу.

Чому вигідно замовити масову розсилку Viber для бізнесу, і хто краще впорається з цим завданням?

Як свідчить статистика https://www.forbusiness.viber.com/ua/messaging-solutions/, користувачі Viber переглядають 96% усіх повідомлень у перші 3 хвилини після надходження. Але на це вони витрачають невелику кількість часу, що потрібно враховувати при формуванні змісту й обсягу відправлень. Порівняно зі звичайними SMS вибір цієї платформи дає цілу низку переваг. До них належать:

  • Більш доступний тариф. На масову розсилку Viber для бізнесу ціни відчутно нижчі.
  • Ширший функціонал. У Viber ви можете додати фото, відео, емоджі, кнопки.
  • Прийнятний формат для клієнта. Адже він завжди має можливість відписатися від відправника, який йому не цікавий.

Інші переваги розсилок через Viber

Вайбер дає можливість не тільки швидко поширювати великий обсяг інформації на значну аудиторію, а також є ефективним інструментом для рекламування різноманітних товарів і послуг. Відправник може побачити, чи відкривав одержувач повідомлення. Така комунікація між бізнесом і цільовою аудиторією вирізняється наявністю зворотного зв’язку. Крім того, якщо замовити масову розсилку Viber для бізнесу на сайті компанії з перевіреною репутацією, наприклад, SMS CLUB, то такий сервіс забезпечить:

  • Високу лояльність аудиторії. Одержувачі доволі спокійно сприймають вхідну інформацію через Viber, ніж рекламні дзвінки. Тим паче що розсилка буде виконана максимально коректно й професійно.
  • Персоналізацію рекламних пропозицій. Потенційні можливості цього месенджера дають змогу використовувати інформацію про клієнта, наприклад, його ім’я для звернення особисто до нього в розсилці через Viber, день народження для вітання.
  • Нарощування конверсії. На відміну від SMS, у Viber повідомленнях можна встановлювати кнопку для переходу в один клік на актуальну для вас платформу, наприклад, в інтернет-магазин. Це прискорює інформованість покупця і збільшує шанси на здійснення покупки.

Вибираємо Viber розсилку від SMS CLUB

Налаштувати таку опцію можна самостійно. Але для цього потрібно володіти масою знань і умінь. Адже в цьому процесі є безліч підводних течій, починаючи з тарифної політики, обмеженої кількості повідомлень, необхідності мануально вводити номери, оскільки неможливо завантажити готову для розсилки базу. Тому досвідчені підприємці віддають перевагу професіоналам. Наприклад, ви можете замовити масову розсилку Viber для бізнесу в Києві та інших містах України у сервісі SMS CLUB. Ми запропонуємо безкоштовні підключення з мінімальною оплатою лише доставлених повідомлень. У такий спосіб можна рекламувати свої послуги й товари, інформувати про новинки та вигідні акції. А нагадування про них сприятиме тому, щоб покупці поверталися до вас. Компанія SMS CLUB пропонує здійснювати:

  • Каскадні відправлення Viber + SMS. Це суттєво розширить ймовірність ознайомлення покупцем з наданою вами інформацією.
  • Верифікацію акаунта. Коди доступу, паролі, брендове ім’я, індивідуальні сповіщення сприяють тому, що покупець починає відчувати себе учасником вашого бізнесу.
  • Двосторонній зв’язок. Клієнт завдяки функції Viber2Way може безкоштовно давати відповіді на ваші повідомлення, записуватися на отримання послуг, замовляти товари й просто отримувати консультації.

Це далеко не всі переваги, які дає замовлення на масову розсилку Viber для бізнесу на сайті SMS CLUB. Фахівці нашої компанії знають, як допомогти вам оптимізувати бізнес і вдосконалити комунікацію з аудиторією.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай