Системи охорони та безпеки: інноваційні рішення для будь-яких об’єктів

Технології

Жодна цивілізація за час існування людства не навчилася жити в повній довірі. Тому постійно створюються все більш досконалі системи охорони та безпеки. В Україні вони доступні в багатьох торгових точках. Але найкращий вибір ви знайдете на сайті компанії Comtrade. Тут пропонується продукція топових виробників на вигідних умовах. 

Ефективні системи охорони та безпеки з каталогів кращих сучасних виробників

Крадіжки, пограбування, пошкодження майна. Всі ці, а також багато інших злочинів зобов’язують власників приватної та комерційної нерухомості забезпечувати їх належний захист. З цим допоможуть легко впоратися системи охорони й безпеки з каталогу інтернет-магазину компанії Комтрейд. З його асортименту можна вибрати пристрої, які оптимально підійдуть під завдання конкретного покупця й дозволять запобігти більшості можливих злочинів. 

Основні різновиди

Дані системи виробляються для різних об’єктів. Наприклад, для квартири можна вибрати стандартний захист від проникнення. А для приватного будинку рекомендується застосовувати кілька рівнів таких систем. Адже в їхні завдання входитиме контроль ситуації на підходах і під’їздах до будівлі, охорона території та приміщень. Відповідно розрізняють чотири основні типи систем охорони та безпеки. Замовити на сайті зазначеного вище магазину можна різні їхні види та підвиди. Вони забезпечать:

  • Охорону й тривожну сигналізацію. У разі несанкціонованого проникнення в будинок така система забезпечить ввімкнення спеціальних датчиків і передачу сигналу про порушення на пульт служби охорони. Сигналізація для захисту нерухомості найчастіше використовують у квартирах і офісних об’єктах, розташованих у багатоповерхових будинках.
  • Контроль і управління доступом. Елементи цієї системи здійснюють управління використаними на конкретному об’єкті замками. Також вони приводять у дію систему відчинення зовнішніх воріт, забезпечують контрольований доступ у приміщення, що захищаються, особливо якщо він у них за заданими параметрами має бути обмеженим.
  • Охоронне відеоспостереження. Для його здійснення по території або в будові розміщуються спеціальні відеокамери. Вони можуть бути як цифровими, так і аналоговими. Такі пристрої на сьогодні мають широкий потенціал можливостей. Завдяки цьому забезпечується жорсткий контроль різних побутових і комерційних об’єктів.
  • Інженерно-технічне зміцнення. До цієї категорії входять системи зміцнення вікон, дверей, воріт. Зловмисники отримують зменшений доступ до приміщення. Для створення такої системи можна використати різноманітні централі, датчики, ретранслятори сигналу, інфрачервоні бар’єри, металодетектори та інші спеціальні пристрої.

Рекомендуємо вам якісні системи безпеки та контролю замовити онлайн в інтернет-магазині компанії Комтрейд. Зробити правильний вибір допоможуть професійні консультанти, а також вичерпна інформація в картці кожного товару, що вас цікавить.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай