Прикольні фрази або вислови, які можна використовувати на футболках для пари

Технології

Тематики прикольних фраз на футболках для пари

Тематика написів, які можуть бути нанесені на футболки для пари, широка і різноманітна. У числі тем, які можна обіграти в парному одязі – музикальні, футбольні вислови та цитати, відносини, тваринки, мультяшні та кіногерої:

  1. «Ми із заєй завжди парой»;
  2. «Ти – мій Всесвіт, я – твоя зірка»;
  3. «Життя як футбол: треба забивати голи, щоб перемагати»;
  4. «Скрипка/Страдіварі»;
  5. «До і ре – завжди поруч»;
  6. «Граємо до останнього свистка»;
  7. «Мій хлопець/моя дівчина – мій найкращий фанат»;
  8. «Герда/Кай»;
  9. «Він/вона мій футбольний кікер у житті»;
  10. «Пара, яка грає разом, залишається разом»;
  11. «Забиваємо голи в коханні щодня»;
  12. «Кохання як футбол: грай із серцем»;
  13. «Ми – команда кохання»;
  14. «Я – твій особистий помічник»;
  15. «Моя половинка – мій суперзахист».

Футболки для пари не мають обмежень для польоту фантазії відносно тематики. Головне – щоб прикольна фраза була ємною за змістом і відображала настрій у парі та силу почуттів даного етапу відносин. 

Гармонійне поєднання прикольних фраз з графічними елементами на футболках для пари

Найбільш привабливо будуть виглядати футболки парні, якщо доповнити прикольні фрази відповідними графічними елементами. Створений таким чином дизайн предметів гардеробу буде формувати незабутнє враження від парного луку партнерів, посилюючи їх захоплення одне одним. В якості ілюстративних малюнків можуть бути задіяні будь які принти, що за смислом відповідають напису. 

Наприклад, якщо футболка містить фразу «Мій король/моя королева» доречно доповнити її стилізованим зображенням корони. Прикольно виглядає також зображення песиків під написами Love pug boy та Love pug girl. Існують також універсальні графічні елементи, які можна розміщувати поряд з більш широким переліком прикольних фраз. Це – серця, квіточки, зображення амурчиків, голубів, крил тощо.

Цитати з відомих фільмів, книг або пісень для прикольних фраз на парних футболках 

Для створення креативних футболок для закоханих можна обирати також відомі вислови з популярних пісень, книг та фільмів. Не обов’язково цитати з них мають стосуватися тільки пар, які тільки починають свої стосунки та знаходяться у «конфетно-букетному» періоді стосунків. Адже закоханими можуть бути навіть сімейні пари, які зуміли зберегти свіжість почуттів на довгі роки. Саме на їх парному одязі можуть бути розміщені вислови з відомих кінофільмів, які мають навіть якийсь философський сенс, наприклад:

  •  «Любов – це взаємне запаморочення»;
  • «Ти доповнюєш мене»; 
  • «Для мене ти – досконалість»;
  • «Ти моє повітря». 

Популярні пісні – теж невичерпне джерело цитат, які можна розмістити на футболках для пари. На них можна нанести, наприклад, фразу з відомої опери «Для кохання не названо ціну» чи  «Якщо є щастя, то воно зараз зі мною».

Створення прикольних фраз, що відображають спільну особистість партнерів або відносин

Окрім готових загальновідомих фраз, які можна запозичити з різних джерел, для нанесення на футболки використовуються написи, які створюють самі закохані. Такі фрази не мають сенсу для оточуючих, але для закоханих є дуже важливими. Це можуть бути нагадування про місця та обставини, в яких партнери були особливо щасливими, чи тих, де з ними трапилися найбільш пам’ятні речі. 

Принти можуть містити тільки їм відомі звертання, якими партнери звикли нагороджувати одне одного чи вислови, якими вони зазвичай нагадують про своє кохання. Закохані чи сімейні пари можуть спільно працювати над створенням прикольних фраз для нанесення на футболки, в процесі хтось один починає фразу, а інший її завершує.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай