Переваги та застосування сітки нержавіючої

Технології

Металева нержавіюча сітка – цінний матеріал практично у всіх сферах виробництва. Навіть у побуті вона регулярно використовується. Особливості виготовлення, різноманітні характеристики та прийнятна ціна від постачальників роблять її дуже популярною. В компанії «Валсимет», наприклад, представлені десятки різновидів тканинної нержавіючої сітки зі сплаву заліза та хрому. Відвідати сайт: https://www.valsimet.com/setka/setka-n-zh.html

Область застосування

Завдяки різноманітним характеристикам, сітку з нержавіючої сталі можна використовувати у багатьох сферах життя:

  • Сільське господарство. Якщо потрібно огородити ділянку землі або зробити вольєр для домашніх тварин, вигідно купити металеву рулонну сітку з нержавіючої сталі з діагоналлю квадратиків від 2 см і більше.
  • Будівництво. Часто сітку з нержавіючої сталі використовують як арматурну при укладанні плитки, штукатурних роботах, вирівнюванні стін. Застосовується вона при монтажі систем для очищення повітря, будівництві теплоізоляційних та інших конструкцій, в яких потрібно використовувати міцну основу. Розмір квадратиків та діаметр дроту підбираються залежно від потреб замовника.
  • Промисловість. При видобутку нафти та гірських порід застосовується як сито для очищення копалин від сторонніх домішок. Вона має бути антикорозійною та міцною, повинна витримувати високі навантаження. Розмір квадратиків зазвичай підбирають менше, щоб вони затримували великі частинки піску та каміння. Також із довгих рулонів роблять стрічки для транспортерів.
  • Виробництво побутової техніки. Найдрібніша металева нержавіюча сітка застосовується при виготовленні харчових фільтрів та сит у кавоварках, соковижималках, фільтрах для води та інших аналогічних приладах.
  • Бджільництво. Сітка із нержавіючої сталі – популярна основа для виготовлення вуликів.
  • Рибальське господарство. Сітка в рулонах потрібна як огорожа для мальків та дорослих особин риби. Вона захищена від іржі і може застосовуватись навіть у воді. На відміну від синтетичних тканинних огорож, метал складно прогризти навіть зубатій рибі.
  • Млини. В асортименті компанії «Валсимет» є дуже дрібні нержавіючі сітки (з діагоналлю осередку менше міліметра), які використовуються для просіювання великих обсягів борошна на приватних та промислових млинах.

Це лише невелика частина варіантів використання нержавіючих сіток. Їх популярність викликана високою міцністю металу, антикорозійними властивостями, порівняно невисокою ціною при оптових закупівлях від виробників та різноманітністю вибору полотна. Її можна використовувати при температурі від -200 до +800 градусів Цельсія. Сплав заліза з хромом екологічно чистий, що робить нержавіючу сітку найкращим вибором у харчовій промисловості.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай