Найчастіші поломки телефонів Xiaomi

Технології

Ксіомі 一 відомий китайський бренд, заснований в 2010 році. Спочатку ця компанія розробляла тільки програмне забезпечення для операційної системи андроїд. Але в 2011 році вони випустили перший смартфон власного виробництва на базі ОС Мі1. Це був доволі потужний, але бюджетний телефон. Тому ця марка майже одразу стала популярна. Також особливість цього бренду в тому, що вони займаються не тільки смартфонами, а й системою розумного будинку, виробляють товари для дому. З часом в кожній країні світу з’явилися магазини цієї фірми. Але в цій статті розберемо слабкі місця пристроїв Xiaomi та коли потрібно звернутися до майстрів сервісного центру 2Мас для ремонту Android телефону.

Проблеми з перегрівом

Проблеми пов’язані з перегрівом, мабуть найбільший недолік гаджетів Ксіомі. Багато користувачів повідомляли, що їх пристрої починають сильно грітися під час ігор, гортання стрічки в соціальних мережах при перегляді фільму. Також відомі поодинокі випадки, коли телефони спалахували через перегрів. 

Це доволі поширена проблема не тільки цього бренду. На збільшення температури всередині корпусу вказують наступні чинники:

  • Несправна акумуляторна батарея, яка не справляється з навантаженням;
  • Наявність пилу чи води. Тут варто одразу віднести девайс в сервіс ремонту телефонів Xiaomi. Адже волога 一 пряма загроза не тільки для АКБ, а й для материнської плати, дисплейного модулю. Чим раніше ви звернетеся до спеціалістів, тим краще.
  • Несправність зарядних аксесуарів. Цей пункт більше стосується тих користувачів, які полюбляють купувати дешевий зарядний кабель чи адаптер. Деякі аксесуари просто не здатні нормально заряджати смартфон, бо вони виготовлені з неякісних матеріалів. Тому краще обирати оригінальний комплект, який пройшов необхідний набір тестувань перед відправкою в магазини для продажу. 

Акумуляторна батарея

АКБ 一 слабке місце навіть дорогих телефонів. Це літій-іонна деталь, що схильна до зносу. Зазвичай запчастина розрахована до 4 років безперебійної роботи. Але цей період можна прискорити. На це впливають ось такі чинники:

  • Неякісний комплект зарядних аксесуарів;
  • Надмірне використання енергоємних додатків: ігри, фільми, додатки для обробки медіа контенту;
  • Експлуатування смартфону під час зарядки від мережі.

Акумулятор 一 крихка деталь, яка має певну кількість циклів заряду і розряду. Тому варто також слідкувати за тим, коли підключаєте телефон до живлення, а коли відключаєте. Спеціалісти бренду Ксіоми радять заряджати смартфон, коли батарея сіла до 20 відсотків. Власне, гаджет сам попередить про це. А ось відключати від мережі варто після досягнення 80 відсотків. Але рано чи пізно комплектуюча зноситься. Тоді знадобиться тільки заміна в сервісному центрі. Знос 一 доволі поширене явище. На це вказують декілька чинників:

  • Автономної роботи не вистачає на повноцінний робочий день;
  • Смартфон сильно гріється;
  • Хаотичне перезавантаження;
  • Збільшення в об’ємах нижньої частини корпусу. В такому випадку краще якомога швидше віднести його до спеціалістів. Скоріш за все аккумулятор вздувся і скоро може підірватися. Потім за ремонт доведеться заплатити набагато більше. Інколи відновити працездатність гаджету буде неможливо. 

Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай