Корисний застосунок «ТиХто» під час воєнного стану

Технології

Під час війни з’явилось не тільки оповіщення про повітряну тривогу у Телеграмі чи спеціальному застосунку. Також громадяни, які хочуть допомогти Україні скоріше здолати ворога, можуть пильно стежити за сусідами, переселенцями чи іншими підозрілими особами.

Щоб диверсанти не змогли накоїти шкоди, був створений застосунок – «ТиХто». Корисний застосунок дозволяє перевірити осіб, які були замічені у підозрілих місцях, або під час підозрілих дій.

Детальніше про застосунок «ТиХто» можна дізнатись на сайті. Перейдіть по посиланню https://youcontrol.com.ua/news/ty-hto/ ознайомтесь з корисною публікацією, яка розповідає про всі можливості та особливості корисної програми на смартфоні. Встановить застосунок, щоб самостійно перевірити усі функції та можливості, оцінити користь.

Варто відмитити, що першими повідомили про створення застосунку пресслужба СБУ.

Як працює застосунок

Автоматизована програма звіряє дані, які вводить користувач, та перевіряє її з базами та реєстрами. Наприклад, є можливість швидко перевірити особу у списках сепаратистів, учасників ДРГ та осіб, які потрапили під санкції України.

Цю інформацію можна дізнатись дуже швидко: вказавши ПІБ, дату народження та номер паспорту. Якщо особа відмовляється надавати такі дані, телефонуйте в поліцію. Повідомити можна навіть про дивну поведінку конкретної особи. Після приїзду наряду особі доведеться надати дані для перевірки.

Будьте пильними та не ігноруйте дивну поведінку підозрілих осіб. Ваша активність та небайдужість може врятувати життя громадян, та не допустити різного роду правопорушення. Щоб не відволікати поліцію від важливих справ, використовуйте корисний застосунок у своєму смартфоні.

Найбільшу користь застосунок дасть військовослужбовцям і працівникам поліції. Однако, якщо ви пильно стежите для за людьми, які вас оточують, потрібно мати інструмент перевірки осіб. Запропонована програма для смартфону надає необхідну інформацію швидко та зручно.

«ТиХто» – це безкоштовний застосунок, який не зберігає інформацію на пристрої, а лише її показує. Завчасно встановіть програму на смартфоні та зареєструйтесь в системі за допомогою свого смартфона.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай