Де необхідні мотор-редуктори NMRV-110

Технології

Мотор-редуктори NMRV-110 — одна з найбільш популярних лінійок одноступінчатих черв’якових кутових редукторів, які використовуються для підвищення обертаючого моменту. Потужність у діапазоні від 0,55 до 7,5 кВт робить їх досить універсальними та затребуваними у різних сферах виробництва. Якщо ви ще не знаєте, де в Україні купити черв’ячний мотор-редуктор NMRV, рекомендуємо заглянути в каталог інтернет-магазину M&GMotor.

Умови експлуатації мотор-редукторів NMRV-110

Можливість використання мотор-редукторів NMRV-110 визначається температурним діапазоном у приміщенні або на вулиці. Для цієї лінійки черв’ячних мотор-редукторів NMRV оптимальною безпечною температурою є діапазон від -40 до +50 °C. Використання двигун-редукторів черв’ячних можливе у двох режимах S1 та S3 — тривалий та повторно-короткочасний відповідно.

Такі технічні параметри мотор-редукторів NMRV-110 зробили їх практично незамінними у харчовій промисловості, конвеєрних системах та транспортерах. Якщо розглядати окремі галузі, то черв’ячний мотор-редуктор NMRV поширений у сільському господарстві, зокрема у насосах, подрібнювачах, елеваторах, кормоподрібнювачах, м’ясорубках. У будівництві та деревообробці мотор-редуктори NMRV-110 встановлюються на циркулярні пили, мішалки, верстати та підйомники.

Сфери використання черв’ячних мотор-редукторів NMRV

Ефективна робота з високим ККД зробила черв’ячні мотор-редуктори NMRV незамінними у конвеєрних лініях, елеваторах, пресах, бетонозмішувачах, підйомниках, приводах відкривання воріт та шлагбаумах, насосних станціях та котельнях.

Черв’ячний мотор-редуктор NMRV розрахований на довготривалу експлуатацію до 24 годин, при обороті валів у будь-який бік, це робить його незамінним на виробництві з безперервним циклом, зокрема у м’ясорубках, різаках, мішалках.

У черв’ячних мотор-редукторах NMRV передбачено герметичний корпус із високоміцного чавуну, тому вони можуть використовуватись у харчовій промисловості, де принципово дотримання високих санітарних стандартів.

Черв’якові двигуни-редуктори замовляють для конвеєрних систем, обладнання, яке потребує постійного обертання, комбайнів, систем автоматичного поливу. Дедалі частіше вибір на користь черв’ячних мотор-редукторів NMRV робиться у системах приводу вітрогенераторів.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай