Брендування картонних коробок: в яку компанію краще звернутися?

Технології

Хотіли б використовувати картонні коробки з логотипом? Це наступний етап розвитку компанії-виробника, коли клієнт отримує не просто упаковку з оригінальною продукцією, а фірмову упаковку, в якій акуратно складний товар або інша продукція.

Брендування картонних коробок

Замовити брендування картонних коробок можна в компанії «Format». Перейдіть по посиланню https://format-lv.com.ua/printing/carton/ і детальніше ознайомтесь з варіантами оформлення коробок. Насправді ви самі можете підібрати фірмовий дизайн з використанням логотипу та інших елементів. Сама коробка буде виглядати красиво і оригінально.

Чому варто звертатися до фахівців компанії «Format»:

  • багаторічна досвід роботи;
  • використання сучасного обладнання;
  • якысне і оперативне виконання кожного замовлення;
  • прийнятна ціни в місті.

Якщо ви вперше плануєте замовляти брендовані картонні коробки, напевно є питання щодо термінів, умов, шаблонами друку і кінцевої вартості замовлення. Зверніться до менеджерів компанії для уточнення корисної та актуальної інформації про цей сервіс і послуги.

Зображення наносяться без пошкодження покриття коробки – використовується сучасне обладнання з високою точністю і якістю друку. Обговоріть ваше замовлення, щоб дізнатися терміни друку і доставки, вартість тиражу і інші важливі нюанси. Ви можете використовувати один і той же макет для різних за обсягом коробок. Радимо заздалегідь замовляти нову партію картонних виробів, щоб встигати упаковувати і скоріше відправляти товари клієнтам.

Друк на картоні

Вибирайте команду професіоналів, які мають необхідне обладнання і цінний досвід для друку нового накладу. Дізнайтеся докладніше про те, яке обладнання використовують фахівці, які тарифи і загальні розцінки. Всю інформацію можна дізнатися на сайті або по телефону. Таким чином, ви зможете порівняти ціни, умови покупки і доставки, іншу корисну та актуальну інформацію.

Замовте першу партію коробок, щоб оцінити якість, сервіс і інші ключові деталі. Вибирайте професіоналів, з якими зможете продовжити співпрацю. Підбирайте оптимальний розмір коробок, в яких можна упакувати продукцію. Експериментуйте з дизайном і підбирайте кращі шаблони для пакування продукції вашої компанії. Цікавтеся також іншими видами послуг фахівців компанії «Fromat» для замовлення якісної продукції по самій вигідною ціною.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай