Альтернативи пластиковим одноразовим контейнерам для їжі: чого очікувати у майбутньому

Технології

Важко знайти зручнішу упаковку для їжі на виніс, ніж одноразові пластикові контейнери для харчових продуктів. Такі ємності пропонуються в різних типорозмірах. Є десертні та столові тарілки, лотки для суші, ємності для соусів і, звичайно, супниці з кришками. Не дивно, що здебільшого заклади громадського харчування обирають саме цю продукцію. Адже і її споживчі властивості добрі. Одноразові контейнери для їжі, які виготовлені із пластику:

  • не бояться вологи, олій та жирів;
  • герметичні, якщо модель з кришкою;
  • досить міцні;
  • надійно захищають вміст від забруднення.

Однак пластик не надто корисний для довкілля. Він не розкладається сам собою і, фактично, «всіх нас переживе». Цей факт разом з безвідповідальність споживачів є причиною того, що в океанах вже утворилися цілі дрейфуючі острови із пластикової упаковки.

Ми розповімо, чи є альтернатива пластику у сфері громадського харчування, а купити контейнери для їжі гуртом можна через сайт «Плюс-Пак Україна»: https://plus-pack.com.ua/ua/g14807608-upakovka-universalnaya.

Одноразові контейнери для їжі з біорозкладних матеріалів

Інноваційним рішенням став винахід одноразових контейнерів для їжі з біорозкладних матеріалів. На цей момент активно використовуються:

  • кукурудзяний крохмаль;
  • цукрова тростина;
  • бамбук;
  • жом.

Однак, до екологічно чистого майбутнього ще далеко. По-перше, сировина присутня не у всіх країнах та її транспортування – клопітне заняття. По-друге, обладнання виробничих ліній дещо відрізнятиметься в залежності від матеріалу виготовлення. А ось одноразові пластикові контейнери для харчових продуктів виготовляються на типових лініях.

В результаті, на даний момент упаковка із пластику є більш доступною та поширеною.

Купити одноразові пластикові контейнери для харчових продуктів гуртом у «Плюс-Пак Україна»

Через більш високу вартість біорозкладних одноразових контейнерів для їжі сьогодні бізнес більше схиляється до пластикових супниць і склянок. Однак у майбутньому це швидше за все зміниться. Як тільки миски та чашки з крохмалю чи бамбука стануть частиною повсякденного життя, а не «екологічно чистою новинкою».

А на цьому етапі має сенс купити оптом одноразові пластикові контейнери для харчових продуктів через компанію «Плюс-Пак Україна». 


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай