Що робити, якщо ви виграли у Лото Максима

Чоловічий світ

Лото Максима – популярна в Україні лотерея, яка пропонує один з найбільших головних призів. І сьогодні джекпот у грі складає майже 2 млн грн. Виграти його можна, якщо вгадати 5 номерів з 45, що розміщені на ігровому полі.

Компанія ніяк не обмежує гравців у кількості  лотерейних білетів, а один ігровий бланк коштує всього 20 грн. І ви можете придбати на сторінці https://unl.ua/uk/games/maxima як 3, так і, наприклад 100 паперових або електронних білетів і випробовувати на них різноманітні комбінації.

Що робити, якщо раптом з’ясувалося, що ваша комбінація стала щасливою і принесла вам головну грошову винагороду або менші призи? Давайте з цим детальніше розберемось.

r8VCnpLAPJjpmjiw0Oyzmqe89pZd3WbYaLLqNyyt8rLarRv-xRYqfd07hMgQQgc5uVfyCexiH0Wkp8mvDBBezKqbR3aGFbZeaEGlAbzVBLZQ10vmk9qFSufkD6mgqxkVd9GCiN8P7YTGTwKvzvsmWRg

Як отримати виграш у Лото Максима

Лото Максима – доволі проста лотерея, яка працює за класичним числовим принципом. Вам потрібно лише вгадати п’ять чисел, які випадуть з лототрона під час наступної трансляції.

Якщо ви вгадаєте бодай 2-3 номери із п’яти, які потрібно було вказати на ігровому полі, то вже можете розраховувати на виграш. Грошову винагороду можна отримати одним з кількох методів:

  1. Поповненням мобільного рахунку. Це особливо актуально для невеликих сум. Гроші просто переказувати на ваш мобільний номер.
  2. Банківським переказом. Оформити його можна на сайті Українського Національної Лотереї. Для цього потрібно буде вказати реквізити вашої банківської карти. Переказ зараховується протягом кількох годин.
  3. Готівкою у офіційних точках продажу лотерейних білетів. Якщо ви знаєте, де купляти паперові білети Лото Максима, то там же ви зможете отримати ваш виграш. Для цього просто потрібно бути продемонструвати лотерейний білет, який приніс вам удачу. Адреси таких пунктів також можна дізнатися на сайті Української Національної Лотереї.
  4. У додатку Української Національної Лотереї. Для усіх операцій, починаючи від ознайомлення зі статистикою або придбання лотерейного білета, і закінчуючи виведенням виграшу можна завантажити зручний та функціональний додаток УНЛ. Він абсолютно безкоштовний і сумісний з телефонами на будь-якій операційній системі. В додатку потрібно авторизуватись, якщо вже маєте акаунт. Або зареєструватись. І у відповідному розділі можете надіслати запит на отримання виграшу.

Що робити, якщо ви виграли джекпот

Усі перераховані вищі методи стосуються доволі невеликих сум. Там, де не потрібне додаткове підтвердження особи. Звісно, якщо ви стали щасливим власником джекпоту або вгадали 4 числа з 5 і отримали, наприклад 45 000 грн, алгоритм дій буде трохи відрізнятися.

Як тільки завершиться трансляція, вам потрібно буде зв’язатися з представниками Української Національної Лотереї, щоб отримати джекпот. Необхідно приїхати у офіс компанії, попередньо домовившись про зустріч з її представниками. З собою вас попросять взяти:

  • білет, який приніс вам удачу – обов’язково у видрукованому вигляді (навіть якщо ви брали електронний бланк);
  • ксерокопію паспорта та ідентифікаційного коду.

Сама процедура отримання грошей доволі швидка, і ви зможете забрати джекпот уже за кілька хвилин після того, як зустрінетеся з представниками Української Національної Лотереї. Такі дії потрібні лише для того, аби засвідчити вашу особу і факт передачі великої суми.

Такий метод актуальний лише для виграшів, які складають понад 55 000 грн. Зателефонуйте за номером телефону гарячої лінії, вказаним на сайті – сервіс працює щодня з 8:30 до 20:50. Адресу головного офісу в Києві також можна дізнатися на сайті УНЛ або запитати в ході телефонної розмови з представником компанії.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай