Ремінці для годинників – сфокусуємося на фактах

Чоловічий світ

Наручний годинник для сучасної людини – не лише функціональний пристрій для визначення часу, але й ефектний та модний, стильний, а часто – і статусний аксесуар. З огляду на такий підхід, ремінці для годинників обирати треба дуже уважно та зі смаком, вони мають відповідати стилю дизайну годинника та його кольоровій гамі. Як правильно вибрати ремінець для улюбленого хронометра?

Коли з’явились ремінці для годинників?

Історія ремінця для наручного годинника тісно пов’язана з історією першого наручного годинника, який з’явився на світ ще в 1809 році на замовлення дружини Наполеона I, Жозефіни. Такий годинник, виготовлений одним з кращих ювелірів, призначався у подарунок на весілля принцесі Люксембурзькій.

Проте, це був лише перший досвід, що отримав широке розповсюдження вже на початку минулого сторіччя. Першими, моду на наручні годинники на браслетах-ланцюжках, ввели військовослужбовці. Такий вибір був вимушений: користуватися кишеньковим годинником у бойових умовах було вкрай незручно. Трохи пізніше, окрім металевих браслетів, стали використовувати й більш демократичний та зручний аксесуар – досить м’який та міцний ремінець, що добре тримався на зап’ясті.

Цікаво, що уже в 1927 році шкіряні ремінці, що спершу виступали в ролі компромісного варіанту металевому браслету, перетворилися на дійсно модний та стильний аксесуар.

Якісна сировина та стильний дизайн

Сучасні ремінці для годинників – це неймовірне розмаїття дизайну та матеріалів. Сьогодні найбільш популярні:

  • Моделі з натуральної шкіри – телячої, крокодилячої, або, навіть зі шкіри страуса. Коштують дорожче за інші варіанти, виглядають вишукано та благородно, відмінно підкреслюють дизайн брендових годинників.
  • Вироби зі штучної шкіри – за зовнішнім виглядом та експлуатаційними характеристиками часто не поступаються шкіряним аксесуарам. Але їх вартість – у рази нижча.
  • Вироби з тканини – ідеальний вибір для того, хто обожнює міняти імідж, використовуючи стильні та яскраві аксесуари, які відмінно доповнюють образи молодіжної моди.
  • Вироби з поліуретану – зазвичай вибирають прихильники спортивного стилю в одязі. Коштують недорого, слугуватимуть два-три роки.

Окрім матеріалу ремінця, важливо звернути увагу матеріал, з якого виготовлена пряжка. Вона може мати різні форми та виготовлятися з різних, в тому числі – благородних металів: платини, золота, срібла, нержавіючої сталі, титану. Відповідальний виробник завжди контролює наявність у сплаві небезпечних компонентів, в тому числі – нікелю, що може спричинити алергічні реакції.

Надзвичайно важливо, аби дизайн ремінця гармонійно вписався в загальну концепцію годинника та водночас відповідав стилю одягу, взуття та інших аксесуарів за кольором та фактурою. Він має стати останнім штрихом у загальній картині, надаючи їй цілісності та гармонії.

Де купити якісний ремінець для годинника за доступною ціною?

Як не дивно, навіть такий простий та невибагливий аксесуар буває вкрай непросто знайти. Аби обрати аксесуар дійсно високої якості за демократичною ціною, обов’язково перегляньте асортимент ремінців для наручних годинників, представлений в каталозі інтернет-магазину «Correa».

Серед представлених моделей – продукція від відомих світових брендів та вироби з екзотичних видів шкіри, а також – відмінний асортимент універсальних варіантів. Не знайшли потрібної моделі? В майстерні «Correa» ви можете замовити виготовлення ремінця за потрібними параметрами.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай