Чому шанувальники тютюнопаління воліють тютюн на вагу

Чоловічий світ

Люди, яким подобається курити тютюн, нерідко порівнюють отримане від процесу тютюнопаління задоволення з насолодою, що отримується від вживання вишуканих страв. Якісний трубочний тютюн на вагу гарантує чудові смакові відчуття, тому купуючи його, шанувальники тютюнопаління забезпечують собі можливість насолоджуватися смаком і ароматом улюбленого сорту. З його допомогою можна розслабитися та зняти стреси в процесі улюбленого заняття.

Чим відомий сорт тютюну Кентуккі

Кентуккі – всесвітньо відомий тютюновий сорт, що входить до складу безлічі курильних сумішей, які мають виразні смакові та ароматичні характеристики. Він був отриманий із широко відомого сорту Берлі на східних плантаціях США внаслідок особливого процесу сушіння та ферментації. Справжні гурмани тютюнопаління оцінили його виражений димний, міцний характер.

Завдяки особливій технології вирощування рослин та обробки сировини вдалося отримати унікальний продукт, який вже незабаром набув величезної популярності серед курців. Сьогодні він становить приблизно 50 % усієї тютюнової сировини, що вирощується на бразильських плантаціях..

Тютюн Кентуккі Бразилія характеризується високою концентрацією нікотину, тому в чистому вигляді його вживають рідко. Він часто входить до складу сумішей, створених на основі двох інших популярних сортів – Вірджинія та Берлі..

Процес вирощування рослин досить складний. У ході вирощування ґрунт насичується великою кількістю добрив. Адже згідно зі стандартами, листи Кентуккі повинні мати габарити не менше 70 сантиметрів у довжину і містити велику кількість олій.

Сушіння сировини виконується на повітрі, під прямими променями сонця. Тютюн доводиться до кондиції шляхом копчення на диму деревини, що тліє. Рішення дозволяє наситити смак продукту характерними інтонаціями, що віддалено нагадують чорнослив. Після ферментації листя Кентуккі набуває вираженого темного відтінку.

Велика фортеця робить цей тютюн практично непридатним для вживання в чистому вигляді. Тому така продукція використовується для «розбавки» всіляких сумішей для куріння. Причому вміст тютюну Кентуккі в міксах, згідно із загальноприйнятими стандартами, має становити не більше 20% від загальної маси сировини. Сьогодні на основі цього продукту виробляється широкий асортимент тютюнових виробів, включаючи сигари, сигарети, суміші для куріння і жувальний тютюн.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай