Чому кросівки Adidas є лідером серед спортивного взуття

Чоловічий світ

Adidas — це бренд, який має дуже довгу історію. За роки своєї діяльності він зумів завоювати надійні позиції на ринку спортивного одягу та взуття, а також довіру своїх користувачів. Тепер це одна з найбільш впізнаваних компаній, майже всі знають знамениті три смужки, які стали її логотипом. Жіночі та чоловічі кросівки Adidas є одними з найпопулярніших видів взуття. В чому причина цієї популярності та чому бренд Adidas заслуговує довіри своїх користувачів — розповідаємо в цьому матеріалі.

Чоловічі кросівки Adidas

Як розвивалась історія бренду Adidas

Однією з причин, чому Adidas здобув величезну популярність та довіру серед споживачів, це те, що компанія працює вже понад 90 років. За майже століття бренд Adidas заслужив репутацію виробника, який виготовляє продукцію високої якості та постійно прагне знайти нові рішення для її вдосконалення.

Свій початок компанія бере з 1924 року, коли брати Адольф і Рудольф Дасслери вирішили створити спільне виробництво. Їх бренд із виготовлення спортивного взуття проіснував 8 років, після чого брати вирішили піти власними шляхами. Назва Adidas була утворена від поєднання імені Адольф і прізвища Дасслер. Взуття Adidas як і раніше відзначалось високою якістю, якої дотримувались протягом 8 років роботи попередньої компанії. Таким взуття Adidas залишається й донині.

Чим вирізняється продукція бренду

Безумовно, те, що відрізняє взуття Adidas серед продукції, виробленої конкурентами, — це дуже висока якість виготовлення. Взуття компанії виготовляється з матеріалів найвищої якості, які підібрані таким чином, що дозволяють адаптувати його до потреб користувача залежно від використання. Таким чином, кросівки легкі та повітряні, футбольні бутси міцні та жорсткі, а повсякденне взуття зручне, захищає від холоду та води. Крім того, протягом усього періоду існування бренду, Adidas продовжує вдосконалювати процес виготовлення взуття та використовує новітні технології, наприклад:

  • технологія виготовлення підошви CLOUDFOAM надає підвищений рівень комфорту;
  • різноспрямований протектор TRAXION забезпечує відмінне щеплення з поверхнею;
  • мембрана GORE-TEX захищає від вологи як ззовні, так і зсередини, забезпечуючи сухість і комфорт;
  • технологія Midsole EVA створює відмінну амортизацію.

Ці та багато інших технологій роблять взуття зручним, і водночас більш довговічним та міцним, завдяки чому воно може служити дуже довго, залишаючись при цьому у відмінному стані.

Що пропонує бренд Adidas сучасним користувачам

Чоловічі кросівки Adidas Terrex

Adidas — бренд, який уважно стежить за ринком і модними трендами. Нові колекції повністю відповідають сучасним потребам споживачів. Спортивне взуття давно перестало використовуватися тільки в тренажерних залах. Кросівки Adidas дуже зручні й ідеально поєднуються з вуличною модою. У цьому, мабуть, і криється секрет успіху Adidas — його взуття можуть носити як фізично активні користувачі, так і ті, хто не має відношення до спорту.

Про якість продукції Adidas свідчить і те, що компанія постійно підтримує дуже високий рівень продажів. Його магазини доступні практично по всьому світу.

Наполеглива праця, вкладена у створення продуктів найвищої якості та відповідність вимогам користувачів, зробила бренд Adidas лідером у виробництві спортивного взуття. Кросівки Adidas домінують на вулицях, стаючи синонімом якості, комфорту та легкості. Придбати оригінальні чоловічі чи жіночі кросівки Adidas, як для занять спортом, так і для щоденного використання, можна в CasualSport інтернет-магазині.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай