Womanizer vs Satisfyer — вакуумні стимулятори з Німеччини

Леді

Довгий час найпопулярнішими секс-іграшками для жінок були вібратори, що існують ще з 1950-х років. Проте світ технологій не стоїть на місці, і в індустрії товарів для дорослих з’явилась неабияка конкуренція вібромасажерам, а саме — вакуумні стимулятори. Ці іграшки призначені для кліторальної стимуляції та мають кілька суттєвих переваг у порівнянні з вібраторами. З кожним днем усе більше компаній виготовляють вакуумні іграшки, але сьогодні ми розкажемо про два німецьких бренди — Womanizer і Satisfyer.

Німецька компанія Womanizer була першою в секс-індустрії, хто створив вакуумні стимулятори для клітора, і тепер їх можна знайти в будь-якому інтимному магазині (https://lovespace.ua/uk/). Їхня революційна технологія Pleasure Air полягає у тому, що іграшка впливає на клітор за допомогою повітряних хвиль — розтруб має дві мембрани, що рухаються і створюють пульсуючий ефект, схожий на ніжне посмоктування під час орального сексу. Головна фішка у тому, що цей вплив відбувається без прямого контакту з клітором, тому такі девайси отримали ще одну назву — безконтактні стимулятори клітора. Перевагою такого підходу є те, що чутливість не знижується або навпаки, не стає болісною одразу після оргазму, як це іноді буває у разі користування вібратором. Це означає, що вам не треба перепочити після кульмінації і ви можете продовжувати стільки, скільки хочеться.

Найпопулярнішою моделлю Вуманайзер є вакуумний стимулятор Womanizer Premium 2, у якій приваблює абсолютно все — від елегантних кольорів до хай-тек функціоналу. Ця іграшка має 14 режимів безконтактної стимуляції, що дозволяє обрати потрібну інтенсивність в залежності від ваших уподобань. Функція Autopilot 2.0 сподобається тим, хто любить сюрпризи: режими змінюються самостійно, а вам потрібно лише розслабитись і отримувати задоволення. Завдяки опції Smart Silence Вуменайзер вмикається тільки при контакті з тілом, що суттєво економить заряд акумулятора, хоча він і розрахований на цілих 4 години безперервної роботи. Ще одна незвичайна модель бренду називається Womanizer Duo і представляє собою новий погляд на вібратори-кролики. Вуманайзер Дуо призначений для одночасного вагінально-кліторального оргазму — вібруюча частина має 10 режимів вібрації і потовщену головку для спрямованої стимуляції точки G, а кліторальний відросток має 12 режимів вакуумної стимуляції. Функція Smart Silence тут також присутня, одже звук вібрацій не буде вас дратувати, коли ви не використовуєте іграшку і відклали її для того, щоб дістати улюблений лубрикант.

Інший німецький бренд Satisfyer вартий уваги тому, що вони створили безліч моделей безконтактних іграшок з бюджетним прайсом, а також додали «розумний» функціонал. Наприклад, Satisfyer Love Triangle має функцію смарт-керування — усе, що вам потрібно, це завантажити безплатний мобільний застосунок Satisfyer App, доступний для Android, iOS і навіть Apple Watch. Він дозволяє не лише змінювати режими стимуляції, а й передати контроль над іграшкою вашому партнеру чи партнерці. Ця модель Сатісфаєр має 11 режимів вакуумної стимуляції, 10 режимів вібрації, компактний розмір і ковпачок для гігієнічного зберігання і транспортування. Якщо вам подобається чергувати зовнішню і внутрішню стимуляцію, вам підійде Satisfyer Curvy Trinity 2. Це двостороння модель: з одного боку ви маєте вакуумний стимулятор для клітора, а з іншого — вагінальний вібратор для точки G. За обидві функції відповідають 2 незалежні моторчики, а вбудований Li-ion акумулятор має рівень захисту від води IPX7, тож іграшкою можна бавитись у ванні або душі.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай