Вперше у секс-шопі: як не розгубитися?

Леді

Рано чи пізно цікавість, а можливо необхідність, візьмуть гору, і ви опинитеся у новому для вас світі, в якому все створено для задоволення. Спочатку ви будете шоковані асортиментом інтим-шопу, тому вам обов’язково знадобиться гід, у ролі якого ми і вирішили виступити.

Який майданчик вибрати? Офлайн-магазин чи онлайн-сайт?

Офлайн-магазини є в кожному великому місті, але все ж таки поширені вони не так, як у мережі Інтернет. Зумовлено це популярністю онлайн-шопінгу, який у разі інтимної сфери для багатьох є вибором номер один. Визначимо його основні переваги:

  • Комфорт. Йдеться про відсутність дискомфорту, який виникає у всіх, кому доводиться мати справу з консультантом в офлайн-магазині. Незручність, що виникає у звичайних магазинах, відсутня у віртуальному світі. Тут все анонімно, ви сміливі і відкриті, тому ваш вибір буде гранично усвідомленим. І зовсім неважливо, що ви вибираєте: вагінальні кульки або величезний фалоімітатор – у вас немає жодної краплі збентеження. Якщо ви соромитеся спілкуватися по телефону – робіть це за допомогою чату або листування електронною поштою.
  • Асортимент. Тільки онлайн секс шоп може виставити весь асортимент секс-іграшок, що є в світі, а завдяки системі пошуку з фільтрами знайти потрібний товар можна за лічені секунди.
  • Без обмеження часу. Натхнення може відвідати вас у самий непридатний для покупок час, але для онлайн-шопінгу такого не існує. Замовити іграшку ви можете у будь-який час доби, а отримати у найближчому відділенні пошти. За бажанням доставити замовлення вам може кур’єр – у потрібний час та за вказаною адресою.

Недоліки онлайн-магазину секс-іграшок

Основним недоліком онлайн інтим-шопу є час доставки – найчастіше вам доведеться чекати, поки доставлять вашу іграшку і для цього знадобиться від 1 до 3 днів. Можливо, всі перераховані вище переваги онлайн-покупок зможуть компенсувати цей недолік, тим більше, що в цьому випадку ваша покупка дійсно обіцяє бути вдалою.

Як купити гарну іграшку в секс-шопі

Наші рекомендації збільшать ваші шанси на вдалу покупку:

  • Будьте обережні при купівлі іграшок із пористих матеріалів. Це латекс, гума, шкіра, які будуть не найкращим вибором. Вони роблять догляд за іграшками складнішим. Уникайте девайсів, які пахнуть хімією під час вилучення з упаковки – вони можуть бути токсичними. Найкращим вибором будуть іграшки із силікону, ПВХ, кібершкіри.
  • Підготуйтеся до шопінгу. Запитайте себе, які іграшки ви хотіли б протестувати, та поцікавтеся ними в інтернеті. Дізнайтеся, як їх використовувати і доглядати за ними. Чим більше ви знаєте про те, у що інвестуєте, тим менша ймовірність, що ви будете розчаровані, тим більше, що секс-іграшки – це інвестиція з дуже високими доходами, якщо це правильний вибір.
  • Не шукайте дешевих іграшок. На певних товарах ви дійсно можете заощадити та вибрати менш якісні і більш дешеві. Секс-іграшки безумовно не належать до цієї категорії товарів. Ви купуєте аксесуар, який буде взаємодіяти з найінтимнішими частинами вашого тіла. Виявіть повагу до себе і свого партнера, обравши найкращі матеріали в межах вашого бюджету. До речі, низька ціна не завжди означає низьку якість.
  • Не нехтуйте характеристиками іграшки. Детально ознайомтеся з паспортом інтимної іграшки, де є відомості про функції та матеріали, з яких вона виготовлена.

Ваша перша покупка у секс-шопі

Чи потрібна вам причина зайти в магазин для дорослих? Звичайно, ні! Відвідуючи інтим-шоп, ми вчимося, стимулюємо нашу фантазію і нехай не кожен наш візит закінчується покупкою, користь від нього очевидна. Якщо ви йдете до офлайн-магазину 18+, рекомендуємо вам йти з конкретною метою, наприклад, для знайомства з вібратором або страпоном. Так ви почуватиметеся впевненіше. Для подальших відвідувань, можливо, вам більше не знадобиться подібних рекомендацій.

Ну і звичайно, у вас завжди є альтернатива – онлайн-магазин 18+. Тут вам точно не доведеться поспішати, тому покупка, напевно, буде усвідомленою. У вас буде більше шансів отримати кваліфіковану і розгорнуту консультацію, а відгуки та огляди допоможуть зробити глибокий аналіз. І не соромтеся ставити будь-які питання! Вам це дасть можливість дізнатися багато нового, а хорошому співробітнику – продемонструвати свої знання про товари.

Не всі хочуть зізнаватись, що купують секс-іграшки. Так, ми маємо право на недоторканність приватного життя, але й переживати з цього приводу особливо не потрібно. Просто знайте, що ви не самотні. Дуже важливо вибрати «правильний» магазин для дорослих, тому що саме в ньому ви почуватиметеся комфортно і впевнено, і вам захочеться робити покупки там знову.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай