Види бюстгальтерів: який ліфчик вибрати

Леді

Життя сучасної дівчини та жінки важко уявити без такого важливого атрибуту одягу, як бюстгальтер. Він і піднімає, і підтримує груди, що важливо при фізичних навантаженнях, наприклад. Будучи спокусливим предметом зітхань чоловіків, груди продовжують приковувати їхні пильні погляди. Деякі жінки не зовсім задоволені своїми формами, а деякі навпаки хочуть підкреслити їх, – вони прикрашають зону декольте чудовим та ніжним бюстгальтером. Це правильне рішення. Варто підбирати бюст під колір одягу. Також для літніх тонких тканин мереживні варіанти не підходять, краще обрати гладку текстуру.

Типи і види бюстгальтерів

Деякі жінки полюбляють комфортні спортивні моделі. Вони є повністю закритими та добре тримають груди. Для такого одягу не передбачені мереживні вставки, щоб вони  не спричинили почервоніння та дискомфорту під час тренувань. Інші дами не можуть відчувати себе сексуально та впевнено, якщо на них немає мереживного атрибуту. Деякі взагалі не носять бюстів, віддаючи дань модній тенденції. Але все ж таки в більшості випадків бюстгальтер потрібен і ми знаємо де його краще придбати!

Різновидів важливого елемента спідньої білизни безліч. Наприклад:

  • з м’якими або жорсткими чашечками:
  • з поролоном або без;
  • зі знімними бретелями;
  • Анжеліка;
  • Балконет;
  • Push-up.

 Ось які бувають бюстгальтери в магазині Афродіта. Але ми розглянемо найцікавіший варіант – це Push-up. Від такого «бюста» не відмовляються ні володарки великих грудей, ні маленьких. В даний час жінки з маленькими формами прагнуть підкреслити їх природним шляхом, без використання дорогих операцій. А Push-up тут найкращий помічник!

Види бюстгальтерів: як вибрати правильний варіант

Дія бюстгальтера такого виду розрахована на максимальне підняття жіночих грудей та зміщення ореолів до центру, що робить зону декольте ще привабливішою. Правда постійне носіння цієї білизни може спровокувати деякі проблеми та навантаження, але для цього варто зробити розвантажувальні вправи для тіла, і втома пройде.

Як правильно вибрати бюстгальтер:

  1. У першу чергу розмір повинен відповідати розміру ваших грудей, тобто вони не повинні вивалюватися з чашок або ховатися всередині, а застібка в жодному разі не повинна підстрибувати вгору, отже, ви неправильно підібрали розмір. Це важливо!
  2. Якість матеріалу має бути відмінним – ніякої синтетики, найкраще підійде бавовна та атлас.
  3. Подушечки (вкладиші), що знаходяться всередині, повинні витягуватися, тобто бути знімними. Тоді за зручної можливості ви зможете їх замінити, а то й зовсім прибрати, адже у деяких жінок іноді наливаються груди, тоді поролонові або силіконові вкладки – зайве навантаження та перешкода.
  4. Бувають Push-up і без кісточок, в якому саме вам зручніше, краще вибирати вам самим, головне, щоб ніде не тиснуло і не загорталося.
  5. Вибирайте білизну перевірених марок, краще сто разів подумати, перш ніж купити бюстгальтер невідомої фірми.

Як ви вже змогли переконатись, бюстгальтер – дуже делікатна річ жінки, до вибору якої потрібно підходити з розумом і не поспішаючи. Адже жіночі груди не тільки особливий інструмент спокушання чоловіків, а й материнський орган, тому дбайливо підбирайте собі білизну, орієнтуйтеся на вашу особисту зручність, а не лише на красу цього атрибуту одягу.

Де ж купити якісний та гарний предмет для жіночої гордості? В магазині Афродита ви зможете бюстгалтери жіночі купити за делікатними цінами. Асортимент дозволяє знайти модель на будь-який випадок, наприклад, для зваблення чи комфортного відпочинку, оригінальний вибір для глибокого декольте або відкритих плечей. Скоріш зазирніть у крамничку та замовляйте якісну та добротну річ для повсякденного гардеробу!


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай