Вибираємо стильне спортивне взуття: моделі від Nike

Леді

Якісне взуття для спорту забезпечує легкість, зручність та комфорт пересування, тренувань. Протягом останніх років ринок спортивних товарів зазнав серйозних змін: впроваджуються нові підходи до новаторського дизайну, маркетингу, ергономіки пошиття. Сучасні інтернет-магазини є справжніми мультибрендовими платформами, на яких можна вибрати красиву та якісну річ, що стане ідеальним доповненням образу. 

Переваги спортивної продукції бренду Nike

Компанія Nike була заснована в 1970-х рр., а стала світовим лідером на ринку з приходом 1980-х. У модельний ряд, крім чорно-білих варіантів, включили нові кольори й матеріали. Багато в чому на формування унікального стилю спортивного взуття цього бренду вплинули субкультури – фанати хіп-хопу, футболу та скейтбордингу зробили кросівки справжнім атрибутом. Вони стали індикатором статусу та дійсно модною річчю.

Переваги спортивного взуття Nike:

  • висока якість матеріалів та пошиття;
  • оригінальний дизайн;
  • особлива легка підошва (наприклад, з повітряною капсулою Nike Air Tailwind);
  • відповідність суворим стандартам якості;
  • використання матеріалів, які не шкодять екології.

Корпорація Nike розробляє спортивне взуття, спираючись на власну концепцію: зробити все можливе для розвитку потенціалу людини. Сучасний інтернет магазин оригінального брендового одягу з клієнтоорієнтованою позицією пропонує багато варіантів якісних речей із нестандартним дизайном.

Як вибрати оригінальне спортивне взуття Nike

Спортивне взуття є максимально зручним і практичним. При конструюванні обов’язково враховуються анатомічні особливості стопи, при пошитті використовуються матеріали з різними фізико-механічними властивостями. Вони повинні відповідати погодним, кліматичним умовам, у яких буде проходити тренування чи експлуатація виробу, якісно відводити вологу від тіла, мати високу теплоізоляцію, міцність.

Щоб вибрати оригінальні кросівки Nike, варто враховувати такі поради:

  • купувати виключно в офіційних точках продажу;
  • правильно вибирати розмір;
  • використати фірмовий застосунок і просканувати QR-код для отримання актуальної інформації;
  • вишитий логотип обов’язково має бути рівним та акуратним;
  • наявність фірмового пакування.

Компанія розробляє стильні моделі кросівок для чоловіків, жінок, дітей, унісекс-варіанти. При виборі обов’язково потрібно враховувати анатомічні особливості, вимоги до ергономіки, міцності, експлуатаційних можливостей моделі.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай