Сережки на 8 березня – презент, який точно прийдеться до смаку

Леді

Прикраси – обожнюють всі жінки. Інша справа, що у кожної пані свій смак. Та виробники ювелірних виробів пропонують колекції на всі, навіть дуже вибагливі чи оригінальні смаки. Тому купувати коштовності – не складно, ні для себе ні на подарунок. Хоча, тут можуть виникнути і питання.

Наприклад, джентльмен вирішив виявити увагу і презентувати сережки на 8 березня. Що не так? Де питання? Питання виникають коли відвідуєш сайт інтернет магазину УкрЗолото і знайомишся з запропонованим асортиментом. Тут сотні моделей і десятки варіацій на тему різних металів, форм, дизайнів. То як зробити правильний вибір? Якщо ви вирішили купити сережки – це вже хороший вибір. Ну а консультанти бутику допоможуть вам визначитися з конкретною моделлю. Адже сережки справді дуже різноманітні і підбирати їх треба і під вік панянки, і під настрій, і під колір очей і навіть під форму обличчя. Самотужки зробити це мужчині складно. Тому поради консультантів будуть дуже доречними.

Алгоритм вибору прикраси

Треба для початку визначитися з металом, з якого ви хочете купити сережки. Адже ювеліри використовують і золото, і срібло, і платину. Як це визначити? Оцініть стиль панянки, якій призначений ваш презент. Якщо вона віддає перевагу золоту – дивитеся фото моделей представлених у золотій серії. Якщо частіше ваша мама чи жінка, сестра чи дочка носить прикраси срібні, то і сережки краще підбирати з такого металу.

Наступний етап – кольорова гамма. Адже золото буває червоним, жовтим та навіть рожевим. Сучасні панянки обожнюють прикраси, і сережки не виключення, у білому золоті. Щодо срібла, то якщо вам до смаку сучасність – вироби зі срібла з родієвим покриттям. А якщо навпаки вам подобаються прикраси які нагадують антикваріат – срібло з чорнінням кращий вибір. Також є можливість придбати сережки з срібла з позолотою.

До речі, ще одне питання на яке варто відповісти перед тим як почати пошуки прикрас – бюджет. Адже коштовності майстри виготовляють з використанням різних матеріалів та декоративних елементів, а це впливає на вартість. Сережки доступні як бюджетні, так і в середньому сегменті та преміальні.

Що ще треба враховувати, вибираючи сережки на 8 березня? Форму, дизайн, вид. Якщо ви купуєте подарунок маленькій донечці, краще звернути увагу на моделі з дитячої серії, невеликих розмірів з надійними замками та безпечними застібками. Якщо це презент для молодої пані – тут є з чого вибрати, бо мануфактури ювелірні пропонують моделі в різних стилях. Щодо прикрас для солідних за віком жінок – і тут існує вибір, але фасони запропонованих варіацій більше класичні. А ще експерти UkrZoloto рекомендують врахувати таку особливість як призначення. Якщо сережки на кожен день, casual стиль буде дуже актуальним. Мінімум декору максимум акценту на стильність. А от якщо це сережки для вечірнього образу то можна обрати модель:

  • Масивну;
  • З великою кількість каменів чи інших декоративних елементів;
  • З дуже коштовними декоративними складовими (сапфіри, смарагди, діаманти);
  • Незвичайного дизайну.

Сережки – це справді вдалий презент і особливо на 8 березня, адже це свято краси і жіноцтва. А красиві жінки обожнюють красиві прикраси.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай