Парк природи «Беремицьке» – унікальне місце, де можна відпочити у будь-яку пору року та смачно поїсти. Для спокійного та сімейного відпочинку на території парку-готелю в Чернігівській області розташований ресторан Лісове Озеро, основною «фішкою» якого називають меню зі списком страв, приготовлених з еко продуктів, а також з продуктів від місцевих фермерів.
В результаті всі гості парку отримують можливість не тільки відкрити для себе багато нових та цікавих страв, але й особисто спробувати, оцінити ідеальне поєднання різних екологічно чистих продуктів. У меню запропоновані прості страви з оригінальною подачею.
Специфіка ресторану
Вибираючи відпочинок за містом, дедалі більше іноземних туристів та українців розглядають варіант відвідування Парку природи «Беремицьке», де до уваги гостей запропоновано безліч цікавих локацій. Однією з таких локацій, обов’язкових до відвідування, називають ресторан (неподалік міста Остер).
Основна специфіка закладу – познайомити гостей з натуральними продуктами, які були вирощені, зібрані у Чернігівській області. Переступаючи поріг закладу, кожен гість зможе гідно оцінити унікальний інтер’єр:
- Багато натуральних матеріалів, серед яких центральне місце належить дереву.
- Основний стиль – мінімалізм, а тому усі деталі, елементи підібрані з особливою ретельністю та уважністю.
Назва ресторану Лісове Озеро пов’язане з його розташуванням – заклад знаходиться неподалік невеликого озера у лісі. Тому гості зможуть насолодитися не лише унікальним інтер’єром зали, а й оцінити красу екстер’єру, який створила природа.
Додаткові послуги для гостей
Розташований у Парку природи «Беремицьке» ресторан пропонує гостям оригінальне меню зі стравами традиційної української та сучасної європейської кухні. Сніданки, обіди та ситні вечері готують професіонали своєї справи – шеф-кухарі з великим досвідом та достатнім багажем знань. Замовити будь-яку їжу гості зможуть у власні орендовані будиночки, вказуючи бажаний час для подачі необхідної кількості страв.
Додатково сімейний ресторан пропонує комплекс послуг на вибір:
- Розробка індивідуального меню за бажанням гостя з урахуванням усіх особливостей запланованого заходу, що проходитиме у ресторані або на інших локаціях у парку.
- Можливість повністю закрити ресторан для організації та проведення різноманітних свят – Дні народження, весілля, ювілеї, корпоративи та інше.
- Організація кейтерингу від працівників закладу.
Крім того, шеф-кухарі регулярно оновлюють меню ресторану з огляду на певний сезон – це чудова можливість для використання сезонних продуктів. Таким чином, гості зможуть відвідувати ресторан у різні сезони, щоб гідно оцінити оригінальне меню та майстерність шеф-кухарів.
У процесі створення індивідуального меню для різних заходів буде враховано конкретну кількість гостей, їх переваги, виділений бюджет. Для замовлення заходів необхідно забронювати вільні дати заздалегідь.