Пудрове напилення брів: де можна зробити у Києві?

Леді

Бажаєте мати густі брови з насиченим відтінком? У такому разі оберіть процедуру – пудрове напилення брів. Ця процедура дозволяє підкреслити природну красу та привабливість ваших брів. Також можна вибрати відтінок під колір волосся або особливості декоративної косметики.

Пудрове напилення брів

У багатьох салонах краси доступна процедура – ​​пудрове напилення. Якщо ви хочете отримати якісні пудрові брови в Києві, запишіться на процедуру в студію татуажу «Brovka». До ваших послуг команда професіоналів, яка використовує якісні матеріали та сучасну техніку в роботі.

Три причини обрати студію татуажу «Brovka»:

  • індивідуальний підхід до кожного клієнта (консультація, вибір відтінку);
  • висока якість роботи та матеріалів;
  • найнижчі ціни на косметичні процедури.

Якщо залишилися питання, хотіли б отримати консультацію косметолога персонально, записуйтесь на прийом до фахівця. Підберіть відтінок, скоригуйте форму брів і почніть процедуру. Після введення пігменту брови будуть ідеальною формою, симетричними та з гарним відтінком.

Вам вдасться сховати дрібні вади шкіри за допомогою пігменту. Також брови довго зберігають ідеальний вигляд. Вам не доведеться щоранку підфарбовувати брови, купувати щомісяця косметику. Замовте одну процедуру, яка зробить брови ідеальними для яскравого образу.

Мікроблейдинг брів

Також у студії татуажу “Brovka” можна зробити мікроблейдинг брів. Це татуаж волосся брів. Процедура дозволяє створити природно привабливі та красиві брови ідеальної форми, з чіткими контурами та гарним відтінком. Запишіться на процедуру мікроблейдингу у Києві на сайті студії татуажу.

Якщо виникли питання щодо процедури, хотіли б уточнити важливі деталі, попередньо запишіться на консультацію. Мікроблейдинг також дозволить відмовитися від щоденного нанесення косметики. Прокидайтеся вранці, і відразу з гарними симетричними бровами та гарним відтінком.

Раптом захочете змінити колір волосся, можна буде прийти на повторну процедуру, щоб змінити відтінок пігменту. Процедура безболісна, пігмент швидко наноситься. Перші 2-3 дні відтінок буде більш насиченим, проте потім колір стане таким, як вибрали спочатку.

Якщо вперше стикаєтеся з пігментом та татуажем, в інтернеті досить багато корисної та актуальної інформації, наприклад, відгуки, рекомендації експертів. Головне, що сьогодні вам вдалося знайти найкращу студію татуажу, в якій працюють досвідчені майстри.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай