Прикраси з діамантами – не тільки «на вечір»

Леді

Ювелірний етикет існує давно. Але з часом він став менш суворим. Так, раніше вважали, що камені вищої ліги – діаманти, смарагди, рубіни, сапфіри – то тільки для вечору або до вбрання урочистого та святкового. Носити прикраси з такими каменями днем – це порушення ювелірного етикетку, яке свідчило про відсутність смаку. Але у сучасних пані та джентльменів є багато можливостей носити прикраси «преміальні» без порушення того самого ювелірного етикету, який став більш демократичним.

Отож якщо вам до смаку шик та розкіш – для вас прикраси з діамантами. А оскільки вибір, представлений на сайті Інтернет магазину Злато неймовірно різноманітний, то підібрати з цього сортименту вийде і коштовності для вечору і красиві вироби, носити які можна на кожен день. Так виявляється прикраси з діамантами типу Casual теж існують. Головне, підібрати правильний фасон та розмір (як прикраси, так і діаманту).

Особливості вибору

Отже, якщо ви вирішили придбати прикрасу з діамантами, треба визначитися це має бути коштовність на кожен день або для доповнення вечірнього образу. Чому це важливо? Тому що для вечору прикраса не має жодних обмежень ны в розмірах, ні у фантазійності дизайну, ні у кількості та каратності каменів. Жодних лімітів. Обирати можна вишукані персні чи кольє з великою кількістю діамантів ще і великих розмірів. Тоді як прикраса на кожен день має відрізнятися лаконічністю та мінімалізмом. В такому випадку вона буде актуальна в будь-якій ситуації і вам ніхто не дорікне у відсутності смаку та відчуттю стилю. Визначившись з «ситуацією» треба перейти до вибору прикраси за:

  1. Призначенням;
  2. Металом;
  3. Стилем;
  4. Вартістю.

Щодо призначення, то тут є з чого вибирати, бо діаманти використовуються майстри всюди. Тобто вони ідеально підходять для створення:

  • Сережок;
  • Перснів та каблучок;
  • Кольє;
  • Підвісок;
  • Брошок;
  • Запонок.

Причому стиль немає значення, бо діаманти доречні як в класичному рішенні так і сучасному. Щодо металу, і тут проявляється універсальність каменю. Тобто, діаманти шикарно виглядають на фоні золота, платини та навіть срібла. Тому в залежності від уподобань покупця, підібрати вийде модель в золоті червоному чи білому, чи жовтому та навіть рожевому, сріблі з позолотою, родієвим покриттям чи чорнінням. Кожен відтінок та покриття використовуються для створення того чи іншого вау ефекту. Наприклад, біле золото чи срібло з родієвим покриттям додає додаткового сяйва каменям і такі прикраси виглядають дуже сучасно. А от діаманти на фоні срібла з чорнінням – це вже дуже схоже на старовинні прикраси, які позиціонуються як антикваріат.

Кожна колекція, представлена на сайті Zlato варта уваги. Бо, по-перше, діаманти то завжди круто і шикарно. По-друге, величезний вибір дозволяє підібрати стильні рішення на всі смаки та бюджети, під будь-який наряд і ситуацію.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай