Найкращі настільні ігри для початківців

Kids playing around in calm and cosy spaces Леді

Настільні ігри — чудовий спосіб не лише провести час з друзями і родиною, а й розвинути логіку, стратегічне мислення та соціальні навички. Для початківців вибір гри може бути непростим, оскільки вони хочуть знайти щось цікаве, але не надто складне. Тому пропонуємо вам ознайомитися з варіантами, які дозволять швидко прочитати правила гри, зрозуміти їх та приємно провести час в компанії друзів. 

П’ять цікавих ігор для новачків

До вашої уваги наступні настільні ігри bi.ua/rus/nastolnye-igry-i-pazly/nastolnye-igry/, які стануть чудовим вибором для першого знайомства, яке може перетворитися в хобі:

  • Вибухові кошенята;
  • UNO;
  • Морський бій;
  • Cortex;
  • Привид Розумака.
Back view kids making puzzle together

Вибухові кошенята

Ця проста і весела гра базується на збиранні карток з кумедними кошенятами і різними символами. Але не все так мило та безпечно, як здається. У будь-який момент лагідне кошенятко може вибухнути і ваша мета — уникнути цього при обміні карток з іншими гравцями. Правила гри дуже прості для засвоєння, що робить гру ідеальною для початківців.

UNO

Класична гра вже давно завоювала своє місце серед настілок. Мета гравців — позбавитися від своїх карток, скидаючи їх за кольором чи числом. Для цієї гри притаманні прості правила, але процес дуже захопливий, динамічний, а партії короткі, тож багатьом гравцям подобається Уно. 

Морський бій

Надзвичайно проста гра по своїй суті, але весела і захоплива. Гравці розташовують свої кораблі на ігровому полі, і намагаються потопити судна супротивника, роблячи постріли. Перемогу отримує той, хто збив всі кораблі суперника. В такий спосіб можна розвинути логічне мислення та влучність.

Cortex

Серія ігор сприяє розвитку різних когнітивних навичок, таких як спостережливість, логіка, пам’ять та увага. Гра передбачає виконання завдання з різних галузей. Це ідеальний спосіб покращити свої когнітивні здібності та весело провести час з друзями чи родиною.

Привид Розумака

Захоплива і динамічна гра, призначена для розвитку уваги, логіки та швидкої реакції. Гравці вирішують різні загадки, щоб розібратися що коїться в зачарованому замку і розшифрувати фотоповідомлення кумедного привида. Правила нескладні, а атмосфера дуже захоплює.

Переваги настільних ігор

Настільні ігри мають безліч переваг для початківців. Вони сприяють розвитку соціальних навичок, таких як спілкування та співпраця, розвивають логічне мислення, стратегічне планування та увагу. Крім того, настілки є чудовим приводом для спільного відпочинку з друзями та родиною. Вони розважають та підіймають настрій. Настільні ігри — це також чудовий спосіб відпочити від екранів смартфонів і комп’ютерів, насолоджуючись живим спілкуванням і грою в реальному часі.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай