Кулони: що в тренді та з чим носити такі прикраси?

Леді

Такі модні аксесуари як підвіски та кулони завжди підкреслюють стиль та красу жінок. Вони можуть розповісти про індивідуальні особливості дівчат, смаки, уподобання та любов до тих чи інших тварин, рослин, простих форм або ж складних дизайнів. Це елемент образу, що без слів розкриває сутність його власниці.

Кулони поєднують в собі красу та користь в одній прикрасі. На сучасному ювелірному ринку асортимент підвісок неймовірно великий, а більш детально ознайомитися з кожною прикрасою можна за посиланням https://gold.ua/products/zolotye-kulony

Якщо ви ще не мали досвіду підбору трендових кулонів, то ця стаття саме для вас. 

Трендові кулони

У 2024 році найбільшої популярності здобули символічні кулони, що несуть в собі особливі сенси та ідеї. Клієнти ювелірних магазинів з увагою до деталей обирають прикраси, що будуть підкреслювати їх індивідуальність на шиї та зоні декольте. 

Хрестики

Релігійні символи несуть в собі особливий зміст, але сучасні ювелірні дизайнери стали оздоблювати звичні золоті хрестики різноколірним камінням, розсипом діамантів, стилізувати орнаментами. Ті що відрізняються своїм стилем, формою й обʼємом, особливо популярні в цьому сезоні. До того ж цікавою комбінацією стало поєднання двох або трьох хрестиків на ланцюжках різної довжини. 

Кулони з гортензією та конюшиною 

Кулони у формі квітів заполонили вітрини ювелірних магазинів. Бутони гортензії обʼємно та водночас лаконічно розміщуються на металевих кулонах, символізуючи любов та вдячність. 

Прикраси у вигляді пелюсток конюшини несуть в собі сенс чотирьох основних життєвих цінностей: віру, надію, любов та успіх. В теплі сезони при відкритому декольте, кулони з елементами рослин та квітів як ніколи гармонійні.

Кулони «Горлиця»

Птах, що несе ідеологію щастя став окрасою та елементом образу сучасної української жінки. Керамічний, золотий, із перлів або срібний — кулон актуальний як для вечірніх вбрань, так і для повсякденних образів. 

Сердечка

Кулони у формі серця актуальні на ринку ювелірних прикрас завжди. Але трендові моделі цього сезону розроблені в більш обʼємній формі. Серця з великим центральним каменем, що повторює форму виробу також актуальні. 

Кохання завжди на часі, тому головний його символ тримається в топах ювелірних прикрас крізь роки.

Як підібрати свій кулон та поєднати з рештою прикрас?

Жінки обирають кулони переважно з погляду особистих смаків та уподобань. Для їх гармонійного вигляду на шиї та поєднанням з іншими прикрасами, варто комбінувати вироби з одного дорогоцінного металу та враховувати параметри власного тіла. Для худих дівчат низького зросту обʼємні кулони створюють обтяжувальний ефект. А представницям пишних форм та бюсту — мінімалістичні підвіски можуть стати непомітними на фоні основних параметрів. 

Обирайте прикраси зі смаком, а за потреби ніколи не відмовляйтеся від порад ювелірних консультантів!


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай