Інтернет-магазин Charisma – висока мода, доступна кожному

Леді

Сьогодні світ високої моди та брендові речі європейських виробників стають ближчими до українських покупців завдяки онлайн-шопінгу з Charisma. Це мультибрендовий онлайн-бутик, що зібрав на сторінках свого каталогу найкращі колекції від світових законодавців моди. Завітайте на сайт компанії чи відвідайте фізичний магазин у Дніпрі або Києві та пориньте в неймовірний світ стилю, краси й вишуканості. Шукайте улюблені бренди, знайомтеся з останніми модними трендами та здійснюйте покупки у зручному форматі.

Переваги онлайн-бутика Charisma

Інтернет-магазин Charisma сьогодні є популярним онлайн-простором для купівлі одягу, взуття й аксесуарів від іменитих виробників. Аби зробити покупку, треба перейти на офіційний сайт компанії https://charisma.ua/ та ознайомитися з каталогом. Завдяки зрозумілому інтерфейсу та зручному розподілу товарів на категорії купити потрібну річ можливо легко та швидко.

Українських модників і модниць приваблюють також інші особливості Charisma. Онлайн-бутик має низку беззаперечних переваг:

  • продаж тільки оригінальних брендових речей;
  • варіативність оплати – готівкою, банківською картою, післяплатою;
  • швидке доставлення «Новою поштою» у всі населені пункти України;
  • професійні консультації стилістів щодо підбору одягу;
  • можливість повернути чи обміняти товар, якщо він вам не підійшов, протягом 14 днів.

Але головний плюс Charisma – величезний асортимент. Вас чекають десятки брендів з Італії, Німеччини, Швейцарії, Франції та інших країн. Онлайн-бутик Charisma – це ідеальний простір для експериментів зі стилем і створення унікальних луків.

Коротка історія компанія

Charisma почала свою діяльність у 2008 році. Спочатку це був франчайзинговий монобрендовий магазин, який представляє продукцію виробника Van Laack. Цей бренд випускав сорочки преміум-класу та вважався лідером у своїй галузі. Саме його репутація та багата спадщина стали поштовхом для розвитку Charisma. Тоді й виникла ідея створити універсальний мультибрендовий бутик, де кожен може знайти речі улюбленої торгової марки, познайомитися з останніми стильними трендами та стати частиною світу високої моди.

Сьогодні Charisma – це три мультибрендові та шість монобрендових магазинів, а також два аутлет-центри. Кожен охочий може завітати до компанії та створити свій унікальний образ, відшукати «родзинку» гардероба чи просто насолодитися незрівнянною красою, естетикою, вишуканістю й елегантністю. Асортимент Charisma нікого не залишить байдужим.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай