Домашній кетчуп: простий рецепт

Леді

Приготуйте смачний соус на домашній кухні і пригощайте гостей. Замініть магазинний кетчуп на домашній.

Інгредієнти для приготування:

  • Помідори — 500 гр

  • Цибуля ріпчата — 1шт средня

  • Часник — 1 головка

  • Сіль

  • Цукор

  • Чорний перець

  • Розмарин і тим’ян (за смаком)
  • Помідори очистити від кожури і потовткти в пюре. Поставити на маленький вогонь, добавити сіль, перець, цукор, томити протягом 30-40 хвилин.

    Поки варяться томати, треба запекти часник при температурі у 150 градусів протягом 8 хвилин.

    Часник повинен стати м’яким – це означає, що він вже готовий.

    Ріпчату цибулю обсмажити з додаванням солі і цукру, поки він не стане м’яким і золотистим.

    Окремо за допомогою блендера перебиваємо обсмажену цибулю і печений часник.

    Отримаємо густу пасту, яку треба додати до варених томатів.

    Порада: якщо помідори водянисті і ніяк не становляться густой рідиною, додайте розведенний у ледь теплій воді крохмал.

    Після змішування дайте соусу охолонути.

    Приємного смаку!

    Поділитися з друзями
    SKY
    Оцініть автора
    SKY - Інформаційний портал Кропивницького | Новини міста Кропивницький
    Додати коментар