Центр нейропедагогіки: ефективна допомога розвитку дитини

Леді

Зіткнулися із труднощами розвитку у дитини? Якщо ваше маля погано розмовляє для свого віку, не контролює емоції, погано вчитися, йому потрібна допомога. Покарання не допоможуть, а лише ускладнять ситуацію, тому потрібно шукати альтернативні ефективні методи, які допоможуть із розвитком.

Центр нейропідготовки

Сучасний Центр нейропідготовки «BrainUp» https://brain-up.com.ua/ пропонує допомогу батькам, у яких діти мають різні труднощі на етапах розвитку або навчання. Надмірна активність чи пасивність, неуважність може говорити про ранні проблеми з психікою, з якими потрібно працювати окремо.

Зміна вчителя чи колективу у школі рідко допомагає у конкретній проблемі. Набагато ефективніше з проблемами мови, труднощами у навчанні та затримкою у розвитку допомагають дитячі психологи. З їх допомогою ви зможете дізнатися причину бар’єру, який заважає дитині повноцінно розвиватися як мінімум на рівні своїх однолітків.

Як проходять заняття у Центрі нейропідготовки «BrainUp»:

  • індивідуальні заняття для опрацювання конкретної проблеми 2 рази на тиждень;
  • заняття проходять у Києві у присутності батьків;
  • домашні завдання відбуваються онлайн.

Насамперед вам потрібно записатися на прийом до фахівця. Дізнайтеся про проблеми, які турбують, проведіть діагностику, щоб дізнатися причину пасивності або гіперактивності, інших проблем, з якими ви зіткнулися. Після цього ви можете отримати рекомендації, щоб почати займатися вдома самостійно, а також почати займатися досвідченим спеціалістом у форматі індивідуальних занять.

Кваліфікований спеціаліст контролюватиме прогрес, якість та ефективність занять. Тому варто скористатися послугами та допомогою професіоналів, щоб почати діяти максимально ефективно та продуктивно.

Залишіть заявку на сайті, щоб зв’язатися з кваліфікованим фахівцем, призначити зустріч та зайнятися актуальними проблемами, які турбують вас та заважають вашій дитині нормально розвиватися в навколишньому суспільстві.

Дізнайтеся також про групові заняття, онлайн-заняття в домашніх умовах, а також інші формати навчання. Цікавтесь вартістью послуг Центру нейропедагогіки, також на сайті описані методи навчання та інша корисна інформація. Вибирайте досвідчених фахівців, які в індивідуальному форматі пропрацюють проблему з вашим малюком.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай