Бізіборди

Леді

Бізіборди — це ігрові панелі, зроблені частіше всього з дерева. На дошку кріпляться різноманітні елементи, призначені допомогти дитині навчитись добре керувати своїми пальчиками. Також в створенні таких іграшок застосовують побутові речі, які в подальшому житті малюку прийдеться застосовувати самостійно.

Перша така ігрова дошка побачила світ у 1907 році в Італії, де Марія Монтессорі зробила стенд с закріпленими на ньому речами — цікавими і корисними для малюка, але забороненими в побуті для користування через небезпечність. Окрім знайомства з предметами, діти змогли навчитися для чого вони потрібні, протестувати та потренуватися.

Для чого потрібні бізіборди?

Сучасні батьки прикладають багато зусиль для того, щоб всебічно розвивати свою дитину. Бізіборд є чудовою нагодою закрити декілька питань. Це обумовлено тим, що нервові закінчення, які знаходяться на долонях та пальцях рук, пов’язані з вузлами головного мозку, що відповідають за мову, координацію в просторі, мислення та увагу. Тому так важливо приділяти достатньо уваги розвитку дрібної моторики рук. Справжня знахідка для цього — бізіборд.

Розберемося, чому варто купити бізіборд, чим він може допомогти, окрім розвитку дрібної моторики рук:

  • знайомство дитини з формами та кольорами;
  • тренування логічного мислення;
  • тренування терпіння та концентрації;
  • розширення кругозору;
  • навчання самостійності;
  • допомога в розвитку творчої уяви.

Бізіборд — це корисна дошка, чудова альтернатива іграшкам, що не мають сенсу. Окрім того, ігрові панелі можуть звільнить певний час батькам. 

Де купити бізіборд?

Останнім часом бізіборд купити в Україні бажає велика кількість батьків. Попит породжує пропозиції. Тому є велике різноманіття ігрових панелей різних розмірів, форм та наповнення. Обрати бізіборд, що найбільш буде відповідати вашим вимогам, зручно в інтернет-магазині. Тут ви зможете порівняти кілька моделей, після того, як скористаєтесь фільтром для відбору.

В загальних рисах бізіборди можна розділити на види:

  • односторонні — де одна дошка, на якій розміщені розвиваючі елементи (невеликі варіанти чудово підходять для дому, великі панелі використовують у кафе, дитячих садках, та для ігрових зон);
  • подвійні — виконані у формі книжки, мають дві ігрові панелі;
  • куб — може бути виконаний у формі будинку, потребує місця у дитячій кімнаті, може бути використаний для зберігання іграшок чи інших ігор;
  • м’який — цей варіант для малюків. Для наповнення використовують елементи, що орієнтовані на вивчення звуків, тактильних відчуттів.

Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай