Культиватори та мотоблоки – де вигідно придбати в Україні

Блог

Сьогодні складно уявити аграрні роботи без застосування спецтехніки. Навіть невеликі за розмірами площі землі обробляти вручну складно та затратно. Для цих завдань застосовуються якісні мотоблоки, ціна на які є привабливою в інтернет-магазині «Болгарка.укр». Ми раді запропонувати у величезному асортименті агрегати та обладнання, яке буде незамінним помічником у повсякденних завданнях на землі. Вибираючи агрегати, слід продумати про додаткове обладнання навісного типу, що дозволить користуватися технікою регулярно для багатьох завдань.

Як вибрати та купити мотоблок в Україні?

Під час вибору мотоблока слід звернути увагу на показник потужності двигуна. Цей параметр визначає можливість обробки певної площі ґрунту. Чим він вищий, тим складніше роботи можна буде виконати. Також істотну роль грає можливість установки навісного обладнання, за допомогою якого можна здійснювати великий спектр завдань. Вага мотоблока забезпечує впевненість у роботі з ним. Чим вище, тим стійкішим буде агрегат на поверхні різного ґрунту. Серцем агрегату вважається його двигун, який може бути або бензиновим або дизельним.

Простотою в експлуатації, легким запуском, безшумністю роботи та легкою вагою характеризується бензиновий пристрій. Більш потужним та важким вважається дизельний мотоблок, що дозволяє виконувати більший обсяг робіт. При виборі двигуна важливо врахувати, що він відрізняється типом охолодження водяним і повітряним. З останнім типом охолодження двигун легко та швидко справляється з викопуванням, культивацією, посадкою, косінням та іншими завданнями. Для важких робіт, наприклад обробки цілини, варто придбати двигун з водяним охолодженням. Функція ВОМ (вал відбору потужності) дозволяє підключати до обладнання навісні конструкції, що розширює можливості пристрою.

Мотоблоки недорого в «Болгарка.укр»

Фахівці рекомендують продумати, для яких цілей використовуватиметься агрегат. Важливо звернути увагу на комплектацію та підібрати необхідне навісне обладнання, що представлене у широкому асортименті в каталозі товарів нашого магазину мотоблоків. Один вид навісного пристрою може підходити для різних моделей агрегатів. Наші фахівці проконсультують з питань вибору, підберуть з каталогу оптимальне рішення щодо продажу мотоблоків в Україні. Вас приємно порадує доступна ціна, оперативна доставка високоякісної продукції.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай