Який садовий гриль краще обрати?

Будинок і ремонт

Літо — це час для приготування на грилі, хоча для багатьох людей приготування на ньому тепер є частиною кожного сезону. Адже це один із найпопулярніших видів дозвілля серед сучасних людей. Від класичного вугільного гриля до сучасного газового, електричного чи коптильного. У саду, на терасі, балконі або як похідний гриль — в асортименті професійних магазинів ви точно знайдете той самий барбекю, який задовольнить всі ваші потреби.

Широкий вибір варіантів може викликати розгубленість, особливо у новачків в цій сфері, тому подальші рекомендації допоможуть вам у пошуку вашого пристрою, щоб прийняти зважене рішення перед покупкою.

На що слід звернути увагу обираючи гриль

При виборі відповідного гриля важливу роль відіграють режими роботи. Мобільність також може мати вирішальне значення для покупки. Грилі з ходовою частиною можна вільно переміщати, але вони не такі універсальні у використанні, як настільний барбекю або гриль-чайник. Пам’ятайте, що ваш пристрій, включаючи решітки для приготування, повинен бути достатнім для ваших потреб, але не перевищувати вільного місця на балконі, терасі або саду.

Як і в багатьох інших продуктах, для забезпечення якісного результату важливі якісні матеріали та відмінна якість виготовлення. Тут варто вибирати моделі з чавуну чи нержавіючої сталі, оскільки вони зазвичай міцні та довговічні. Грилі також повинні бути перевірені та відповідати стандартам безпеки.

Який гриль вам підійде?

  1. Оберіть правильний розмір. Подумайте, для скількох людей ви готуватимете на ньому. І те, й інше впливає на розмір решіток, її характеристики, корисні доповнення та аксесуари. Краще зупинити свій вибір на моделі трохи більшого розміру, щоб ви мали можливість готувати різними способами.
  2. Моделі пропонують безліч можливостей, що виходять за межі прямого приготування на вогні. Завдяки кришці можливе непряме приготування на вугільному барбекю.
  3. Завдяки кільком індивідуально керованим пальникам газовий гриль може створювати різні температурні зони. Ви можете приготувати багато страв одночасно відповідно до ваших кулінарних уподобань.
  4. Електричні грилі для дому підходять на 2-х персон або на невелику сім’ю з 4-х чоловіків. Їжа готується корисним способом, не жирна та не важка для травлення.

Не забудьте про аксесуари. Захисний чохол необхідний для захисту від бруду та пилу, а також для захисту від негоди. При покупці замовляйте чохол виробника, оскільки він адаптований саме під вашу модель. Він захищає нержавіючу сталь від зовнішніх дій. У будь-якому інтернет-магазині ви обов’язково знайдете незамінних помічників, які полегшують приготування, такі як щіпці, лопаточки або рукавички для гриля. 


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай