Який інструмент придбати для ремонту квартири?

Будинок і ремонт

Мало кому вдавалося пережити побутовий ремонт без зайвої витрати нервів, адже це доволі витратний процес. Для ремонту знадобиться не лише ваш час, фінанси, але й терпіння. Проте ремонтні роботи можна зробити комфортнішими, якщо вірно підібрати інструмент.  До переліку найважливіших інструментів належать: 

  • шурупокрут,
  • перфоратор, 
  • рівень, 
  • дриль, 
  • болгарка. 

Зупинимося детальніше на кожному з інструментів.

Шурупокрут — незамінний в господарстві

Шурупокрут — електричний інструмент, з яким можна легко загвинтити, викрутити саморізи, шурупи, гвинти, а також створити отвори різної глибини. Шурупокрут допоможе прикрутити карниз, розібрати старі меблі, зібрати нові меблі.

В шурупокруті використовуються спеціальні насадки — біти. В них один кінець має форму викрутки, а інший — шестигранного хвостовика. Біти кріпляться у самому патроні шурупокрута, а також у спеціальному бітотримачі. Інструмент  може працювати від електромережі (найпоширеніший варіант) чи акумулятора. 

Часто моделі шурупокрута мають імпульсний режим, котрий допомагає викручувати гвинти зі зношеними шліцами, також він запобігає відведенню свердла при роботі з гладкими поверхнями. 

Одна з найвідоміших моделей електричного шурупокрута — INTERTOOL DT-0103, з двигуном потужністю 320 Вт. Максимальна швидкість обертання шурупокрута складає 750 оборотів за хвилину. Завдяки електронному регулюванню числа обертів досягається безступенева підгонка обертання згідно з робочим процесом. Можливість вибору крутного моменту дозволяє використовувати шурупокрут в різноманітних роботах.

Дриль — універсальний помічник 

За допомогою дриля в господарстві можна виконувати будь-які роботи, котрі вимагають створення отворів, прикріплення різних конструкцій. Щоб зробити отвір за допомогою дриля, в патроні фіксуються свердла та насадки різних діаметрів, щоби створити отвір певної довжини. Сучасні моделі дрилів мають різні режими — для різних матеріалів. Використання різних насадок допоможе використовувати пристрій ще і як будівельний міксер. 

В цій категорії вартий уваги ударний  дриль INTERTOOL DT-0121, котрий поєднує функції класичного дриля та перфоратора. Цю модифікацію можна застосовувати для свердління отворів у бетоні, цеглі, металі, пластику та деревині. 

Серед важливих відмінностей дриля варто відзначити: 

 Велика швидкість та кількість обертів — до 3000 на хвилину, висока частота ударів допомагають створювати рівні та точні отвори, навіть у щільних матеріалах.

Редуктор із металевим корпусом ефективно відводить тепло, збільшує продуктивність роботи, термін використання інструменту. 

Регулятор та обмежувач обертів розширюють можливості дриля. Також слід відзначити кнопку реверс, два режими свердління, фіксатор пускової кнопки, додаткове руків’я та металевий обмежувач глибини свердління. 

Продумана  ергономіка — дриль зручно сидить в руці, не перевантажує зап’ясток, завдяки якісно підігнаним де талям, прогумованому руків’ю. 

Електричний інструмент, а також різноманітні аксесуари для побутового, професійного ремонту представлені в магазині «Околоремонта».


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай