ТОП-5 товарів, яких не вистачає на вашій дачі

дача Будинок і ремонт

Дача — це місце, де можна і працювати, і відпочивати, і насолоджуватися навколишнім середовищем і заміською тишею. Для досягнення цього необхідно мати все необхідне під рукою. Без газонокосарки не буде гарного газону, без дачного приладдя не виросте смачна городина, без гриля не приготується швидко шашлик, а без гамаку не відпочинеш після насиченого дня. 

Знайомтесь з нашим ТОПом товарів для дачі на будь-який смак. Це не типічний список для дачника, що приїжджає на ділянку лише для роботи. Цей ТОП для тих, хто поєднує роботу з релаксом, хто цінує хвилини проведені на природі і намагається отримати насолоду від життя на дачі. Є п’ять речей, що дійсно роблять побут за містом комфортнішим. 

Гриль

Зазвичай на дачній ділянці завжди є мангал, де можна приготувати мясо, овочі та інші страви. Але буває і таке, що немає часу і бажання стояти годинами біля нього і слідкувати за приготуванням їжі. Саме для такої категорії людей необхідна річ на дачі — електрогриль. На ньому можна швидко посмажити м’ясо і овочі без використання олії і без зайвих зусиль.

Автори інформаційного порталу “Новий Дім” склали список того, що треба для дачі, куди входить і ТОП кращих електрогрилів цього року. Серед них є такі топові моделі:

  1. Tefal GC706D34 Optigrill — це вибір покупців. Якісна, потужна і компактна модель.
  2. Delonghi CGH1012D — найкращий варіант у співвідношенні ціна-якість.
  3. Tefal GC750D30 OptiGrill Elite — компактна модель із широким функціоналом.
  4. WMF 415560011 Profi Plus Perfection — це гриль преміум якості.
  5. Gorenje KR 1800 SDP — недорогий портативний електрогриль.

Електрогриль не займає багато місця, готує швидко і смачно. Ця річ завжди стане в нагоді як на дачі, так і вдома. Є портативні моделі, які не важко брати з собою. Наприклад, купляєте техніку для дома, а при пойздці на дачу — берете з собою, бо її зовсім не важко перевозити в машині.

Гамак

Гамак мусить бути на вашій дачі, бо він додає атмосфери відпочинку і повного релаксу. Лежиш, гойдаєшся, відпочиваєш — що ще треба! При виборі гамака варто враховувати кілька важливих факторів:

  1. Матеріал. Основні матеріали включають бавовну, нейлон, поліестер і бавовна-нейлонові суміші. Бавовняні гамаки зазвичай м’якші та комфортніші, але менш довговічні, ніж нейлонові.
  2. Розмір. Враховуйте розміри гамака і його навантажувальну здатність. Переконайтеся, що обраний гамак може підтримувати вашу вагу і вагу всіх, хто планує використовувати його. Також врахуйте доступний простір для встановлення гамака на дачі.
  3. Стійкість і безпека. Зверніть увагу на конструкцію і якість кріплень гамака. Переконайтеся, що гамак має надійні карабіни і кріплення.
  4. Дизайн і стиль. Виберіть гамак, який підходить до загального стилю вашої дачі і який вам подобається. Гамаки доступні в різних кольорах, візерунках і стилях, так що виберіть той, який підходить до вашого смаку.

Якщо гамак вам не до вподоби, його можна замінити гойдалкою, надувним кріслом, шезлонгом тощо.

Садові меблі

Відпочинок на природі неможливий без куточка, де можна смачно поїсти і поспілкуватися з друзями на свіжому повітрі. Тому треба вибрати якісні, довговічні і зручні садові меблі. 

Найголовніше, що мусить бути на дачі, — це стіл і стільці. Як правило, найдешевший і більш довговічний матеріал — пластик. Його легко прибирати, складати, мити. Таі меблі легкі і зручні. Також вони представлені на ринку в різних фактурах і кольорах, що дозволяє вибрати найбільш підходящі саме для вашої дачі.

Садові меблі є дерев’яні, з лози, ротангу, металеві, комбіновані.

Пила

Дача — це місце, де є купа рослин різної висоти і ширини. Дерева і кущі швидко розростаються, тому без пили не обійтися. В залежності від ваших побажань, бюджету і розміру дачі, можна купити бензинову або електричну пилу. Електроінструмент легший, тихіший і екологічніший, а бензопила потужніша і зручніша для переноски по території. Якщо у вас не багато дерев і кущів та невелика площа, то доцільніше купувати електричну пилу.

Газонокосарка або тример

Наступна незамінна річ на дачі — газонокосарка або тример. Якщо у вас невелика ділянка з вузькими проходами або складним ландшафтом, то безперечно треба мати тример. У випадку широкого і рівного газону правильно вибрати газонокосарку для дачі.

Цей інструмент допомагає доглядати присадибні ділянки, робити гарні і рівні газони. При цьому не треба витрачати купу часу та сил, так як техніка швидко справляється з тією задачею, яку б ви виконували годинами або днями без її помочі.

Наш ТОП-5 речей для дачі показав ті товари, які необхідні в першу чергу для комфортного перебування на присадибній ділянці. Саме ці речі допомагають зробити територію доглянутою, а відпочинок приємнішим.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай