Топ-5 сучасних дизайнів вертикальних жалюзі для вашого інтер’єру

мультифактурні вертикальні жалюзі Будинок і ремонт

В жилому приміщенні завжди хочеться створити умови для комфортного відпочинку чи роботи. Раніше для цього часто брали та встановлювали класичні штори. Але це доволі вибагливий аксесуар, до якого потрібен відповідний догляд плюс в офісних приміщеннях не дуже правильно ставити подібні тканеві штори. Сучасні вертикальні жалюзі органічно виглядають в спальні, в офісі, в іншому за функціоналом приміщенні. Підібрати вертикальні жалюзі можна через сайт Alser. Там присутні різні за дизайном варіанти. А вам корисно розуміти останні тренди вертикальних жалюзі, щоб зробити правильне замовлення.

Де і як застосовуються такі конструкції

Для початку треба визначити, чи можна ставити подібні жалюзі саме у ваше приміщення. Насамперед це звичайні будинки або квартири, де власник є прихильником саме мінімалістичної стилістики. Плюс тут можна закрити проблему отвору нестандартної форми. Але мультифактурні вертикальні жалюзі можна поставити і в таких приміщеннях, як:

  1. Державні установки, де потрібен офіційно-діловий стиль.
  2. Робочі кабінеті в офісних комплексах.
  3. Кабінеті ВНЗ, зали дитячого садку чи клас школи.

Заходячи в каталог магазину alser.ua та відкривши вкладку з вертикальними жалюзі, ви побачите дуже багато параметрів. І практично усі вони, так чи інакше, мають вплив на зовнішній вигляд. Є сенс подивитись на основні тренди в стилі вертикальних жалюзі.

Основні варіанти дизайну  у вертикальних жалюзі

Якщо мова іде саме про тренди у вертикальних жалюзі 2024, то це точно тканинні моделі. Їх роблять з бавовни, льону, віскози, жаккарда. Це вже декілька варіантів за видом жалюзі. Хоча є ще і захисна оболонка, що не дає матеріалу швидко вигорати, забруднюватись. Виробники застосовують пластик, дерево або бамбук.

Далі є ширина ламелей, і це також має суттєвий вплив на сприйняття жалюзі. Ви можете обирати як європейський стандарт (127 мм) так і американський (89 мм). Тут немає модних трендів, скоріше, пряма залежність від розміру отвору у вікні. Американські ламелі заведено ставити на стандартні та вузькі отвори. Тоді як для панорамних вікон є сенс ставити моделі, зроблені за євростандартом.

Наступною гілкою, що визначає вид жалюзі, є спосіб відкривання. Тут також ви можете пійти по чотирьох різних напрямках:

  1. Обрати модель, що розсуваються у бік елемента управління.
  2. Поставити жалюзі з розсуванням від центру на всі боки.
  3. Обрати відкривання, зворотне розташуванню елементу управління.
  4. Купити жалюзі, які розходяться від країв до центру.

Вертикальні жалюзі для мінімалістичного інтер’єру можна ставити на стіну, стелю чи на карниз в отворі. Вважається, що метод встановлення у отворі на карнизі є оптимальним. Бо там жалюзі залишать батареї вільними, відповідно, вони будуть нормально віддавати тепло.

Головні переваги вертикальних жалюзі

Згадуючи про можливість купити різні варіанти жалюзі, у тому числі і вертикальні жалюзі для скандинавського стилю, одразу приходить на ум основна перевага. Це універсальність. Такі жалюзі можна без проблем ставити на вікна з різною формою, включаючи і дуже нестандартні варіанти. Управління шторами дозволяє обирати конкретний рівень освітленості приміщення. Безумовно, про стильний вигляд забувати не можна. Бо тут виробники пропонують як нейтральні відтінки, так і яскраві кольори. Нанести конкретний малюнок на полотно також можна, і це ще один спосіб зробити вертикальні жалюзі оригінальними та трендовими на вид. Хоча і знайти щось для офіційних закладів доволі реально. Догляд за такими шторами є простим та легким, і це додатковий аргумент на їх користь.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай