Штангенциркулі: особливості застосування

Будинок і ремонт

При проведенні механічної обробки різних деталей, заготовок, комплектуючих різноманітного обладнання досить часто виникає потреба у вимірюванні розмірів з високою точністю. Для результативного вирішення такої проблеми використовують механічні (ноніусні) або електронні штангенциркулі.

Таке універсальне приладдя дозволяє з точністю до 0,1мм виміряти зовнішню чи внутрішню поверхню. А деякі моделі застосовують для проведення точної розмітки деталей. Такий штангенциркуль розмічальниймає твердосплавний накінечник, яким здійснюють розмітку, попередньо встановивши значення за шкалою ноніуса.

Важливість штангенциркуля у промисловому виробництві

Великою популярністю такий інструмент користується в багатьох галузях промисловості завдяки простій конструкції і легкому застосуванню. На площині вимірювальної штанги з основною шкалою різної градації розміщена рухома рамка з додатковим ноніусом, який має точну розбивку по часткам міліметра. Штангенциркуль цифровий частіше застосовують, коли необхідно провести виміри з точністю до сотих часток міліметра. Більшість відомих виробників, намагаючись суттєво розширити функціональні можливості даного пристрою, випускають його різні модифікації, які відрізняються між собою особливостями конструкції. 

Без такого вимірювального приладдя не обходяться:

  • При механічній обробці деталей;
  • На будівництві;
  • Під час проведення різних ремонтних робіт.

В компанії “ТОКІН” можна придбати механічний, електронний чи штангенциркуль розміточний за привабливою ціною. Досвідчені фахівці не тільки нададуть безкоштовну консультаційну допомогу в телефонному режимі, а й швидко оформлять замовлення, доставку товару в будь-який регіон України.

Розмаїття асортименту і не тільки…

Всі моделі штангенциркулів, представлені в онлайн-каталозі “ТОКІН”, характеризуються:

  • Високою точністю;
  • Простим управлінням;
  • Можливістю проводити вимірювання в різному діапазоні;
  • Підвищеною надійністю;
  • Демократичною ціною.

Щоб замовити електронний штангенциркуль ШЦ, механічну модель чи пристрій спеціального призначення, необхідно заповнити форму онлайн-замовлення безпосередньо на сайті “ТОКІН”. Також, щоб замовити якісний вимірювальний чи розміточний інструмент можна, зв’язавшись з менеджерами магазину, зателефонувавши за номером контактного телефону.

Джерело: tokin.net.ua


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай