Огляд житлового комплексу “Carnegie Tower”

Будинок і ремонт

Житловий комплекс “Carnegie Tower” є найвищою будівлею всієї України, тож обрання житла в такому місці стовідсотково забезпечить вам запаморочливі краєвиди на столицю кожного дня.

Величний комплекс посеред Києва

ЖК “Carnegie Tower” є величним, елітним житловим масивом, який гордо височіє над центром Києва. Цей архітектурний шедевр складається з однієї грандіозної вежі, яка поєднує комфорт преміумкласу і престижне розташування у серці столиці. Споруда складається із 47 поверхів та є найвищим хмарочосом країни.

Архітектором проєкту виступає Андрій Мазур (Бюро Сергія Бабушкіна “Архітектурний союз”). Команда також є творцями Gulliver, “Парус”, що так само входять до списку п’яти найвищих будівель країни станом на 2020 рік. Сміливість за втілення новітніх ідей до життя є основною характеристикою цієї команди.

Масив “Carnegie Tower” є своєрідним символом змін, сучасності й розвитку, що відбулися зі столицею та загалом Кловським узвозом, де й розташовується об’єкт. Модернізм і високотехнологічний дизайн забезпечують комплексу статус архітектурного шедевра, а каскадна система поверховості надає йому унікальний силует, який виділяється на фоні інших будівель столиці.

При прийнятті рішення про купівлю квартири в ЖК”Carnegie Tower” ви додатково отримуєте чарівну панораму Києва з вашого вікна звідки видніються НСК “Олімпійський” та вулиця Мечникова. Саму ж будівлю комплексу можна побачити з будь-якої точки мегаполіса, а, якщо подивитися на неї з Лівого берега, то можна помітити, що своєю висотою вона більша за дзвіницю Києво-Печерської лаври.

Купити двокімнатну квартиру в масиві “Carnegie Tower” не займе багато часу, оскільки просторість і затишність її приміщень залишить в захваті будь-якого покупця. Апартаменти представлені різного планування і площі. Мінімальні квадратні метри для продажу становлять 135 м², максимальна — 185 м², а середня — 162 м². У комплексі можна знайти варіанти від трьох до п’яти кімнат, що дозволяє підібрати оптимальний варіант відповідно до ваших потреб і вподобань.

Поруч із вашою оселею розташовані комерційні приміщення на перших поверхах, що забезпечує мешканцям зручний доступ до різноманітних послуг і магазинів. Крім того, зусиллями забудовника було створено розвинену інфраструктуру, що містить у собі висококласні технічні оснащення і зручності для комфортного проживання. У комплексі є підземний паркінг, ресторани, а також передбачено наявність зелених зон, місць для відпочинку​.

Головною ж перевагою ЖК є його центральне розташування, що дозволяє купити квартиру на Печерську й забути про використання автомобіля та перебування в довгих заторах, оскільки вся сфера послуг розташовується в пішій доступності. Наприклад, ви зможете скористатися:

  • кафе й ресторанами: “SHO”, “Біголі”, “STREET HUB”, “Graine de Moutarde”
  • магазинами та супермаркетами: “Велика Кишеня”, “АТБ маркет”, “OnePrice”, ТРЦ Гулівер
  • навчальними закладами: Заклад дошкільної освіти №653 “Чебурашка”, Заклад дошкільної освіти №632 “Сонечко”, Гімназія №109 ім. Т. Г. Шевченка, Заклад дошкільної освіти №205
  • медичними установами: Стоматологічна клініка “32 Перлини”, Ендокринологічна лікарня, Оксфорд Медікал, Клініка отоларингології

Агенція преміум нерухомості номер один в Україні та Європі T.H.E. Capital комплексно висококваліфіковано допоможе вам у придбанні вашої затишної оселі. Ми гарантуємо якісний та професійний сервіс, який полягає у супроводі наших клієнтів від початкових етапів співпраці до фінального результату отримання квартири мрії.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай