Незалежність від тарифів чи що таке система зберігання енергії Deye ESS

Будинок і ремонт

Розглядаєте перехід на альтернативне джерело живлення? Варто задуматися про сонячну електростанцію, яка є ідеальним рішення для закриття потреб як побутових споживачів, так і бізнесу. Встановивши її разом із системою накопичення електричної енергії Deye ESS ви можете здобути незалежність від комунальних тарифів та навіть продавати її державі. Якщо ви плануєте перехід на сонячну енергію, вам потрібно ознайомитися з усіма перевагами цього вибору. І з цим вам завжди готові допомогти спеціалісти компанії Keyvolt. 

Особливості використання акумулятора

Системи накопичення електричної енергії Deye ESS – це легкі, компактні батареї з тривалим терміном експлуатації, за рахунок чого вони виступають ідеальним вибором для побутових споживачів. Оскільки батареї з літію мають високу щільність енергії, їм вдається зберігати велику кількість енергії при своїх невеликих розмірах, завдяки чому для них потрібно зовсім мало місця. Але на цьому їхні переваги не закінчуються:

  • Прилад здатен самостійно споживати та передавати енергію в мережу. 
  • Батарея автоматично перезапускається під час відновлення змінного струму.
  • Акумулятор може сам обрати пріоритетний спосіб живлення. 
  • Ви можете запрограмувати систему на декілька режимів роботи. 
  • У вас є можливість налаштувати напругу заряду акумулятора в залежності від застосування. 
  • Прилад сумісний з мережею та генератором. 
  • Система захищена від перевантаження/перегріву/короткого замикання.
  • Оптимізація роботи зумовлена розумною конструкцією зарядного пристрою. 

Але по-справжньому система зберігання енергії Deye ESS виділяється тим, що оснащена функцією обмеження потужності, якщо ви хочете запобігти надлишковому надходженню енергії в мережу. Також в акумуляторі є функції обліку часу використання та розумного навантаження. З якого боку не поглянь, батарея має масу переваг. Хоча і потребує великих інвестицій. Проте вони повертаються за декілька років, а ви вже з першого дня монтажу стаєте незалежні від державних тарифів. 

Як обрати підходящу систему

Ви хочете отримати якісне обладнання та його професійний монтаж? Тоді звертайтесь за допомогою компанії Keyvolt. Місія нашої компанії – відкрити бізнесу нові горизонти та дати йому можливість опинитися на крок попереду конкурентів, знизивши собівартість продукції, але збільшивши прибуток та рентабельність виробництва. Keyvolt виступає частиною міжнародного холдингу, яка спеціалізується на проектуванні, будівництві, інженерії та обслуговуванні сонячних електростанцій. 

На нашому рахунку сотні реалізованих проектів, тому коли ви обираєте співпрацю з нами, ви можете розраховувати на:

  • Виконання роботи під ключ. 
  • Супровід консультантів на всіх етапах проекту. 
  • Індивідуальний підхід до кожного замовника. 
  • Швидку реалізацію проекту. 
  • Надання гарантійного обслуговування. 
  • Консультаційну та правову підтримку. 

Ми хочемо, щоб якомога більше людей дізналися про альтернативні джерела енергії та почали їх використовувати. Тому зібрали професійну команду фахівців, які допоможуть вам не залежати від зростання цін на комунальні послуги і одночасно заробляти на енергії сонця. Яка, до того ж, не шкодить навколишньому середовищі. Коли вирішите здобути незалежність від перепадів напруги та коливань тарифів, залиште заявку на дзвінок менеджера компанії Keyvolt, і вам зателефонують в робочий час, відповісти на всі питання.  


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай