5 найкращих роботів-пилососів

Будинок і ремонт

Роботи-пилососи стали незамінними домашніми помічниками, адже з їхньою допомогою прибирання відбувається без участі людини. Маленький прилад може працювати на різних поверхнях і програмуватися відповідно до потреб власника. Широкий асортимент ускладнює вибір, тому ми підготували декілька топових моделей, вартих уваги.

Rowenta X-PLORER Serie 75

Якщо ви шукаєте універсальну модель, здатну проводити як сухе, так і вологе прибирання, зверніть увагу на цей девайс. Більшість пристроїв оснащено точною лазерною навігацією, тому роботи-пилососи Ровента дуже ефективні та зручні в роботі. Прилад під’єднується до безкоштовного застосунку й може управлятися голосом. В автономному режимі він працює приблизно 2 години, чого достатньо для квартири площею від 100 кв. м. Пилосос легко справляється з будь-яким типом забруднень завдяки трьом типам мікрофібри, що йдуть у комплекті.

Hobot Legee-688

Роботом можна управляти зі смартфона. Попри те, що це не миюча модель, вологе прибирання вона здійснювати вміє. Об’єм пилозбірника становить 500 мл. В автоматичному режимі пристрій може розпорошувати, очищати, сушити та зволожувати поверхню. Модель підходить для ламінату, паркету, лінолеуму, кахлю. За необхідності пилосос може збільшувати потужність, функціонуючи в режимі турбо. Час повного відновлення заряду — 90 хвилин.

Xiaomi Robot Vacuum S10+

Управління пилососом здійснюється через застосунок. З його допомогою можна проводити вологе прибирання (об’єм резервуара становить 200 мл) і сухе (пилозбірник на 450 мл). Лазерна система Lidar відповідає за навігацію, девайс обходить меблі та інші перешкоди, точно вибудовує траєкторію руху. У комплекті йде турбощітка, за допомогою якої швидко прибирається шерсть та очищаються килими з коротким ворсом. Ідентифікація килимових покриттів відбувається за допомогою датчиків. Також пилосос доповнено бічною насадкою для якісного прибирання кутів.

Критерії вибору

Перед купівлею побутової техніки необхідно звернути увагу на:

  1. Час роботи. Середній параметр варіюється в межах 40–60 хвилин, можна знайти моделі, що працюють протягом 1,5 години й більше.
  2. Потужність. Розумні прилади позбавлені шланга й мають невеликі розміри, тому не потребують великої потужності. Зазвичай вона коливається в межах 20–120 Вт. Для звичайного прибирання достатньо моделі на 60–70 Вт.
  3. Форму. Більшість приладів виготовляють у вигляді кола. Якщо доводиться часто прибирати в кутах, краще замовляти квадратну модель, яка впритул стикається зі стінами.
  4. Тип щіток. Бюджетні пристрої комплектуються щітками у вигляді пензлика. Рекомендується, щоби пилосос доповнювався турбощіткою, що працює з ворсистими поверхнями.

Важливі й додаткові функції, такі як вологе прибирання, індикатор заповнення пилозбірника, смарткерування тощо.


Допоможи ЗСУ



Реквізити Національного банку України


Поділитися з друзями
Скай